Αρχική > Cocktails & mixology > Σκόνες Παρασκευών

Φίλτρα

Σκόνες Παρασκευών

Σκόνες Παρασκευών
filters
ΦΙΛΤΡΑ

Τιμή

Κατηγορία Mixology Υλικών

Brand

Χώρα Προέλευσης

4 προϊόντα

Ταξινόμηση κατά
  • New

    Agar Agar Sosa 500g

    Το Agar Agar της Sosa είναι ένας φυσικός φυτικός πηκτικός παράγοντας, ο οποίος προέρχεται από κόκκινα φύκη. Χρησιμοποιείται ευρέως στη μοριακή γαστρονομία, στη ζαχαροπλαστική και στη μαγειρική για τη δημιουργία ζελέ, σφαιριδίων spherification, παχύρρευστων σαλτσών και άλλων γαστρονομικών παρασκευών.Χαρακτηριστικά του Agar Agar Sosa:Προέλευση: Φυσικό εκχύλισμα από κόκκινα φύκη.Μορφή: Σκόνη, που διαλύεται εύκολα σε υγρά.Πηκτική δράση: Δημιουργεί σταθερό ζελέ ακόμα και σε χαμηλές συγκεντρώσεις (0,5-2%).Σταθερότητα: Ανθεκτικό σε υψηλές θερμοκρασίες, δεν λιώνει εύκολα, σε αντίθεση με τη ζελατίνη.Ιδιότητες: Παρέχει διάφανο, σφιχτό και ελαφρώς εύθρυπτο ζελέ.Τρόπος Χρήσης:Διαλύεται σε υγρό (π.χ. νερό, φρούτα, γάλα) και απαιτεί βράσιμο (85-95°C) για να ενεργοποιηθεί.Πήζει όταν κρυώσει σε θερμοκρασία 30-40°C.Δεν χρειάζεται ψυγείο για να διατηρήσει την υφή του.Εφαρμογές:Ζελέ και παχύρρευστες σάλτσες σε ζαχαροπλαστική και μαγειρική.Σφαιροποίηση spherification για δημιουργία υγρών γεμίσεων σε γαστρονομικές παρασκευές.Vegan υποκατάστατο ζελατίνης, ιδανικό για χορτοφάγους και vegans.Σταθεροποίηση αφρών και γαλακτωμάτων στη μοριακή κουζίνα.Το Agar Agar της Sosa είναι ιδανικό για επαγγελματίες σεφ και ζαχαροπλάστες που θέλουν έναν αξιόπιστο, φυσικό πηκτικό παράγοντα με ευρύ φάσμα εφαρμογών.
    51,46 
    Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
    Ποσότητα
    - +
    Quick ViewCompare
  • Proespuma Cold Sosa 700g

    Το Proespuma Cold της Sosa είναι μία σκόνη δημιουργίας αφρού, που λειτουργεί ως γαλακτωματοποιητής και σταθεροποιητής, σχεδιασμένο για την παρασκευή κρύων αφρών. Είναι ιδανικό για τη δημιουργία ελαφρών και σταθερών αφρών από οποιοδήποτε υγρό ή ημίρρευστο μείγμα, διατηρώντας τη σταθερότητά τους για μεγάλο χρονικό διάστημα. 

    Χαρακτηριστικά:

    Δοσολογία: 50-100 g ανά κιλό παρασκευής.

    Αντοχή σε θερμοκρασία: Θερμο-μη αναστρέψιμο (δεν επανέρχεται στην αρχική του μορφή μετά από θέρμανση).

    Κατάλληλο για κατάψυξη: Ναι.

    Τρόπος χρήσης: Διαλύστε το προϊόν σε κρύο υγρό με έντονη ανάδευση για να εξασφαλίσετε ομοιογενές μείγμα. Ιδανικό για οποιαδήποτε υγρή ή ημίρρευστη παρασκευή, προσαρμοζόμενο στις ανάγκες της συνταγής. 

    Συστατικά: Αφυδατωμένη γλυκόζη, Δεξτρόζη, Φυτικό λίπος από φοινικέλαιο, Γαλακτωματοποιητές: μονο- και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων (E471), μονοεστέρες γαλακτικού οξέος και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων (E472b), μονοεστέρες διακετυλοτρυγικού οξέος και μονο- και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων (E472e), Πηκτικά: αλγινικό νάτριο (E401), πρωτεΐνη γάλακτος, σακχαρόζη, κόμμι γκουάρ (E412), καραγενάνη (E407), Ρυθμιστής οξύτητας: διφωσφορικό κάλιο (E340iii)

    Διατροφικές πληροφορίες ανά 100 g προϊόντος:

    Ενέργεια: 168 kcal / 704 kJ

    Πρωτεΐνες: 1,0 g

    Λιπαρά: 3,0 g | εκ των οποίων κορεσμένα: 2,5 g

    Υδατάνθρακες: 85,0 g | εκ των οποίων σάκχαρα: 50,0 g | Αλάτι: 0,0g

    Εφαρμογές:

    Το Proespuma Cold είναι κατάλληλο για τη δημιουργία αφρών σε κρύες παρασκευές, όπως:

    Σάλτσες, Σούπες, Επιδόρπια, Κοκτέιλ

    Η ευελιξία του επιτρέπει τη χρήση του σε διάφορες συνταγές, προσδίδοντας ελαφριά και αέρινη υφή στις δημιουργίες σας. 

    Σημειώσεις:

    Το προϊόν είναι θερμο-μη αναστρέψιμο, που σημαίνει ότι δεν επανέρχεται στην αρχική του μορφή μετά από θέρμανση.

    Είναι κατάλληλο για κατάψυξη, διατηρώντας τη σταθερότητα των αφρών ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες.

    Το Proespuma Cold της Sosa αποτελεί την ιδανική λύση για επαγγελματίες και ερασιτέχνες μάγειρες που επιθυμούν να δημιουργήσουν σταθερούς και ελαφρούς αφρούς σε κρύες παρασκευές, προσδίδοντας μοναδική υφή και παρουσίαση στα πιάτα τους. 

    21,94 
    Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
    Ποσότητα
    - +
    Quick ViewCompare
  • New

    Κιτρικό οξύ | Citric Acid Sosa 1kg

    Το κιτρικό οξύ της Sosa είναι ένα φυσικό οργανικό οξύ που χρησιμοποιείται ευρέως στη μαγειρική, τη ζαχαροπλαστική και τη μοριακή γαστρονομία. Είναι γνωστό για την όξινη, φρουτώδη γεύση του και τις συντηρητικές του ιδιότητες.

    Χαρακτηριστικά του Κιτρικού Οξέος Sosa:

    Μορφή: Λευκή κρυσταλλική σκόνη, εύκολα διαλυτή σε νερό.

    Γεύση: Οξεία, όξινη και φρουτώδης, παρόμοια με το λεμόνι.

    Διάλυση: Εύκολα διαλυόμενο σε κρύα και ζεστά υγρά.

    Χρήσεις:

    Ρύθμιση οξύτητας: Σε σιρόπια, μαρμελάδες, γλυκά και ποτά.

    Συντηρητικό: Εμποδίζει την ανάπτυξη βακτηρίων και τη διάσπαση τροφίμων.

    Αντιοξειδωτική δράση: Αποτρέπει το μαύρισμα φρούτων και λαχανικών (π.χ. μήλα, αβοκάντο).

    Ενίσχυση γεύσης: Χρησιμοποιείται σε γλυκά, αναψυκτικά και cocktails για φρεσκάδα.

    Μοριακή γαστρονομία: Ιδανικό για σφαιροποίηση spherification με αλγινικό νάτριο.

    Το κιτρικό οξύ της Sosa είναι ένα πολυχρηστικό συστατικό, ιδανικό τόσο για επαγγελματίες σεφ όσο και για ερασιτέχνες που θέλουν να πειραματιστούν με τη γεύση και τη συντήρηση τροφίμων.

    18,23 
    Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
    Ποσότητα
    - +
    Quick ViewCompare
  • Σκόνη Παντζαριού | Beetroot powder Sosa 300g

    Η σκόνη αποξηραμένου παντζαριού (beetroot freeze-dried powder) της Sosa είναι ένα φυσικό προϊόν που διατηρεί τη γήινη και γλυκιά γεύση του παντζαριού, καθώς και το ζωηρό κόκκινο χρώμα του. Η διαδικασία της λυοφιλίωσης εξασφαλίζει τη φρεσκάδα και την ευελιξία αυτού του συστατικού καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. 

    Συστατικά: Στερεά παντζαριού (55%), Μαλτοδεξτρίνη

    Μπορεί να περιέχει ίχνη από σέλινο, αυγά, γάλα, μουστάρδα, ξηρούς καρπούς, φιστίκια, σησάμι, διοξείδιο του θείου και θειώδη, καθώς και σόγια. 

    Διατροφικές πληροφορίες ανά 100g:

    Ενέργεια: 1518 kJ / 362 kcal

    Πρωτεΐνες: 7 g

    Λιπαρά: 0,5 g | εκ των οποίων κορεσμένα: 0,4 g

    Υδατάνθρακες: 80 g | εκ των οποίων σάκχαρα: 47 g

    Φυτικές ίνες: 0,5 g | Αλάτι: 0,62 g

    Οδηγίες χρήσης:

    Η σκόνη παντζαριού μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προσθέσει γεύση και χρώμα σε διάφορες παρασκευές, όπως:

    Γκανάζ, Σορμπέ, Μακαρόν, Μαρέγκες, Γλάσο, Ζελέ, Μους, Σάλτσες, Σούπες, Κοκτέιλ, Αρτοσκευάσματα

    Επίσης, μπορεί να διαλυθεί σε νερό για την παρασκευή κουλί. 

    Οδηγίες αποθήκευσης:

    Συνιστάται η αποθήκευση σε θερμοκρασία 15-25ºC, σε ξηρό μέρος μακριά από το φως, στην αρχική συσκευασία μέχρι τη χρήση και καλά κλεισμένο. Χρησιμοποιήστε κατά προτίμηση εντός 24 μηνών από την ημερομηνία παραγωγής. 

    Η σκόνη παντζαριού της Sosa είναι κατάλληλη για χορτοφάγους και εγκεκριμένη για διατροφή kosher. 

    15,06 
    Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
    Ποσότητα
    - +
    Quick ViewCompare