Αρχική > Cocktails & mixology > Σκόνες Παρασκευών > Agar Agar Sosa 500g

Φίλτρα

Agar Agar Sosa 500g

Κωδικός προϊόντος: 63.0006
Διαθεσιμότητα: Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

51,46 

Περιγραφή:

Το Agar Agar της Sosa είναι ένας φυσικός φυτικός πηκτικός παράγοντας, ο οποίος προέρχεται από κόκκινα φύκη. Χρησιμοποιείται ευρέως στη μοριακή γαστρονομία, στη ζαχαροπλαστική και στη μαγειρική για τη δημιουργία ζελέ, σφαιριδίων spherification, παχύρρευστων σαλτσών και άλλων γαστρονομικών παρασκευών.

Vegan υποκατάστατο ζελατίνης, ιδανικό για χορτοφάγους και vegans.

Gift Wrap

Gift Wrap (0,00 )

Gift Wrap

Gift Wrap (0,00 )

Ποσότητα
- +
Compare
* Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%
Κατηγορία Mixology Υλικών:
Σκόνες παρασκευών
Χώρα Προέλευσης:
Ισπανία
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
για αγορές άνω των 99 €
3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
ευέλικτες πληρωμές
1 ΕΤΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗ
με δυνατότητα επέκτασης
ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Περιγραφή

Το Agar Agar της Sosa είναι ένας φυσικός φυτικός πηκτικός παράγοντας, ο οποίος προέρχεται από κόκκινα φύκη. Χρησιμοποιείται ευρέως στη μοριακή γαστρονομία, στη ζαχαροπλαστική και στη μαγειρική για τη δημιουργία ζελέ, σφαιριδίων spherification, παχύρρευστων σαλτσών και άλλων γαστρονομικών παρασκευών.

Χαρακτηριστικά του Agar Agar Sosa:

Προέλευση: Φυσικό εκχύλισμα από κόκκινα φύκη.

Μορφή: Σκόνη, που διαλύεται εύκολα σε υγρά.

Πηκτική δράση: Δημιουργεί σταθερό ζελέ ακόμα και σε χαμηλές συγκεντρώσεις (0,5-2%).

Σταθερότητα: Ανθεκτικό σε υψηλές θερμοκρασίες, δεν λιώνει εύκολα, σε αντίθεση με τη ζελατίνη.

Ιδιότητες: Παρέχει διάφανο, σφιχτό και ελαφρώς εύθρυπτο ζελέ.

Τρόπος Χρήσης:

Διαλύεται σε υγρό (π.χ. νερό, φρούτα, γάλα) και απαιτεί βράσιμο (85-95°C) για να ενεργοποιηθεί.

Πήζει όταν κρυώσει σε θερμοκρασία 30-40°C.

Δεν χρειάζεται ψυγείο για να διατηρήσει την υφή του.

Εφαρμογές:

Ζελέ και παχύρρευστες σάλτσες σε ζαχαροπλαστική και μαγειρική.

Σφαιροποίηση spherification για δημιουργία υγρών γεμίσεων σε γαστρονομικές παρασκευές.

Vegan υποκατάστατο ζελατίνης, ιδανικό για χορτοφάγους και vegans.

Σταθεροποίηση αφρών και γαλακτωμάτων στη μοριακή κουζίνα.

Το Agar Agar της Sosa είναι ιδανικό για επαγγελματίες σεφ και ζαχαροπλάστες που θέλουν έναν αξιόπιστο, φυσικό πηκτικό παράγοντα με ευρύ φάσμα εφαρμογών.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος0,58 kg
Κατηγορία Mixology Υλικών

Σκόνες παρασκευών

Χώρα Προέλευσης

Ισπανία

1) Speedex | Αστικά Κέντρα

· Για δέματα μέχρι 3 κιλά, η χρέωση είναι 2,99 ευρώ με ΦΠΑ.

· Για δέματα παραπάνω από 3 κιλά, η επιβάρυνση για κάθε επιπλέον κιλό είναι + 1,80 ευρώ με ΦΠΑ.

· Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 99 ευρώ, όπου το δέμα είναι έως 10κιλά.

· Αν το δέμα ξεπερνάει τα 10 κιλά και 99 ευρώ, υπάρχει επιβάρυνση για κάθε επιπλέον κιλό, + 1,80 ευρώ με ΦΠΑ.

 

2) Speedex | Δυσπρόσιτες – Απομακρυσμένες περιοχές

· Για δυσπρόσιτες περιοχές, η χρέωση ανέρχεται στα 5,50 ευρώ με ΦΠΑ 24%, για δέματα μέχρι 3 κιλά. Για κάθε επιπλέον κιλό, η επιβάρυνση είναι + 2,00 ευρώ με ΦΠΑ.

· Για δέματα μέχρι 10 κιλά καλάθι και σύνολο παραγγελίας άνω των 99 ευρώ, η επιβάρυνση είναι 3,00 ευρώ με ΦΠΑ 24%.

· Για παραγγελίες άνω των 99 ευρώ, όπου το δέμα ξεπερνά τα 10 κιλά, υπάρχει χρέωση για κάθε επιπλέον κιλό +2,50 ευρώ με ΦΠΑ.

 

3) Speedex Courier | Παραλαβή από το κατάστημα της courier

Ισχύουν οι χρεώσεις για τα αστικά κέντρα, της speedex courier.

 

Υπολογισμός βάρους στις courier:

Μ x Π x Y / 5000

 

4) Παραλαβή από το κατάστημά μας

Ικονίου 2, Ξάνθη

ΙΣΤΟΡΙΑ
Sosa

Η Sosa Ingredients είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον κόσμο στον τομέα των γαστρονομικών συστατικών, με έδρα την Ισπανία. Η ιστορία της ξεκινά από τη δεκαετία του 1960, και εξελίσσεται με σημαντικές καινοτομίες και επέκταση στην παγκόσμια αγορά.

Βασικά Σημεία της Ιστορίας της Sosa:

1. Ίδρυση: Η εταιρεία ιδρύθηκε τη δεκαετία του 1960 ως οικογενειακή επιχείρηση που παρήγαγε παραδοσιακά καταλανικά προϊόντα, όπως πολυτελή μπισκότα και μαρμελάδες.

2. Επέκταση στον τομέα της ζαχαροπλαστικής: Στη δεκαετία του 1970, η Sosa ξεκίνησε την παραγωγή ξηρών καρπών, ιδιαίτερα αμυγδάλων και φουντουκιών, επεκτείνοντας τη γκάμα των προϊόντων της.

3. Καινοτομία στη μοριακή γαστρονομία: Από τη δεκαετία του 2000, η Sosa εστιάζει στη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων για επαγγελματίες σεφ, όπως υφές, αρώματα, γαλακτωματοποιητές, σταθεροποιητές και άλλα συστατικά που υποστηρίζουν τη δημιουργικότητα στη μοριακή γαστρονομία.

4. Παγκόσμια επέκταση: Σήμερα, η Sosa έχει παρουσία σε περισσότερες από 80 χώρες, εξυπηρετώντας κορυφαία εστιατόρια και επαγγελματίες της γαστρονομίας.

5. Αφοσίωση στην ποιότητα: Η εταιρεία δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη χρήση φυσικών υλικών και τη διατήρηση της αυθεντικότητας των γεύσεων. Διαθέτει πιστοποιήσεις που υποστηρίζουν τη δέσμευσή της για ασφάλεια τροφίμων και βιωσιμότητα.

Κύρια Προϊόντα της Sosa:

Φυσικές αρωματικές ύλες

Σταθεροποιητές και πηκτικά (π.χ. Agar-agar, Gellan Gum)

Πούδρες φρούτων

Ζελατινοποιητές

Καραμελωμένοι ξηροί καρποί

Συστατικά για σορμπέ και παγωτά

Ειδικά προϊόντα για vegans και χωρίς γλουτένη

Η Sosa έχει κερδίσει τη φήμη της μέσα από τη συνεργασία της με πρωτοπόρους σεφ και την προώθηση της γαστρονομικής καινοτομίας. Είναι πλέον συνώνυμη με την ποιότητα και τη δημιουργικότητα στον κόσμο της υψηλής κουζίνας.