0
Καλάθι αγορών
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.


ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ

Γίνε συνεργάτης μας και χάραξε τον δικό σου δρόμο στον κλάδο.

Εγγραφείτε εδώ


Συχνές Ερωτήσεις

Τί είναι ποικιλία καφέ;

Ποικιλία καφέ είναι, το αποτέλεσμα ενός συγκεκριμένου είδους καφεόδενδρου σε μια συγκεκριμένη χώρα, σε μια συγκεκριμένη περιοχή και συγκεκριμένο υψόμετρο.

Στην πραγματικότητα τα είδη καφέ (Arabica, Robusta) που υπάρχουν παγκοσμίως, αποτελούνται από πάρα πολλές ποικιλίες, που βρίσκονται και καλλιεργούνται ανά χώρα, περιοχή, υψόμετρο, φάρμα και τις καθιστά μοναδικές με συγκεκριμένα αρωματικά και γευστικά χαρακτηριστικά την κάθε μία.

Τι ρόλο μπορεί να παίξει ο συνεργάτης μου, στην αποτελεσματικότητα της επιχείρησής μου;

Όταν έχεις για συνεργάτη, μία εταιρεία η οποία αποτελείται από μία έμπειρη ομάδα ανθρώπων με τεχνογνωσία, εμπειρία, όραμα και αγάπη για αυτό που κάνει, που διαθέτει ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες, που εξελίσσει και εξελίσσεται η ίδια, που ερευνά συνεχώς τους τομείς της, τότε, το αποτέλεσμα της επιχείρησης δεν μπορεί παρά να είναι πετυχημένο και ιδανικό.

Γιατί να επιλέξω ένα ποιοτικό προϊόν;

Στην καθημερινότητα και την εποχή που ζούμε, υπάρχει αρκετός κορεσμός σε όλα, υπάρχουν πολλά προϊόντα χαμηλής ποιότητας λόγω κόστους, υπάρχουν αρκετά προϊόντα ανθυγιεινά λόγω κόστους, πλέον ο άνθρωπος έχει πολύ εύκολη πρόσβαση στην πληροφορία και γνωρίζει, τι σημαίνει καλό και ποιοτικό προϊόν, τι σημαίνει υγιεινό, ποιο είναι το σωστό και αυτό που πρέπει να καταναλώσει και έτσι λοιπόν γίνεται πιο απαιτητικός στην καθημερινότητά του, όταν θέλει να καταναλώσει γνωρίζει και αναζητά μόνο το καλό προϊόν στην καλύτερη δυνατή τιμή, οπότε, σαν επιχειρηματίας επιλέγω και δουλεύω μόνο με ποιοτικά προϊόντα, τότε λοιπόν κατατάσσομαι πολύ ψηλότερα από άλλους στις επιλογές κάθε καταναλωτή και βρίσκομαι πιο κοντά στην επιτυχία.

Παίζει ρόλο η εκπαίδευση και τεχνική κατάρτιση του προσωπικού μου, ώστε να πετύχω;

Σαφώς και παίζει ρόλο, η τεχνική κατάρτιση είναι αναγκαία στον κλάδο μας, διότι όταν ακολουθούν πολλά βήματα και παράγοντες ώστε να μεταποιήσω ένα προϊόν από την αρχική του μορφή σαν πρώτη ύλη στην τελική του μορφή όπου θα το παραδώσω στον καταναλωτή, τότε καταλαβαίνουμε πως υπάρχουν αρκετά περιθώρια λάθους. Μπορεί να έχω κάνει τις καλύτερες επιλογές σε ποιοτικά προϊόντα, να είμαστε αρκετά όμορφοι και ευγενικοί, αλλά δεν θα αρκεί μόνο αυτό σε περίπτωση που δεν θα μπορέσω να βγάλω το τελικό προϊόν όπως πρέπει και αρμόζει. Έτσι λοιπόν έχω ξεκινήσει λάθος σαν επιχείρηση και δεν θα μπορέσω να επικοινωνήσω σωστά τα προϊόντα μου και την εικόνα της επιχείρησής μου προς τα έξω.

Θέλω να στήσω μία ξεχωριστή και πρωτοπόρα επιχείρηση καφέ, ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσω;

Αρχικά, θα πρέπει να βρείτε έναν καλό γεωγραφικά χώρο και περιοχή που να έχει ανάγκη από αυτό που θα αντιπροσωπεύεις σαν κατάστημα. Δεύτερον θα πρέπει να καταλήξεις και να επιλέξεις έναν συνεργάτη όπου θα σου προμηθεύει τις πρώτες ύλες που θα χρειάζεσαι, θα μπορεί να σε υποστηρίζει καθημερινά σε οποιοδήποτε προβληματισμό σου ή ανάγκη η οποία δημιουργείται, που θα μπορεί να σε ενημερώνει για την σωστή κατεύθυνση της επιχείρησής σου, που θα μπορεί να σε ενημερώνει για νέα προϊόντα και υπηρεσίες, που θα μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη κάποιου προβλήματος και που θα μπορέσει να σε βοηθήσει να στήσεις σωστά την επιχείρησή σου ενώ θα σου θέσει κάποιους στόχους που θα πρέπει να κυνηγήσεις στην αρχή.

Τότε λοιπόν έχεις κάνει τα βασικά βήματα ώστε να ξεκινήσεις σωστά

Γιατί πρέπει να προσέχω την καθαριότητα του εξοπλισμού μου;

Η καθαριότητα είναι βασική αρχή, ώστε κάθε φορά που μεταποιώ την πρώτη ύλη στην τελική μορφή της και την παραδίδω προς κατανάλωση, καθιστά την σταθερότητα του προϊόντος μου συνεπώς και την εικόνα της επιχείρησής μου. Δεν γίνεται να έχω σταθερό προϊόν όσο δεν τηρώ σωστά την καθαριότητα του εξοπλισμού μου.

Γιατί να σας επιλέξω για συνεργάτη μου;

Η εταιρεία μας στελεχώνεται και αποτελείται από μια έμπειρη ομάδα ανθρώπων με τεχνογνωσία, εμπειρία και όραμα, μπορεί και υποστηρίζει κάθε συνεργάτη σε θέματα after sale, οργάνωση χώρου, εκπαίδευση-ενημέρωση και εξέλιξη προσωπικού, εξέλιξη και αναβάθμιση προϊόντων.

Διαθέτουμε στις εγκαταστάσεις μας showroom, training center, workshop και service room, με σκοπό την αποτελεσματικότερη υποστήριξη σε κάθε ανάγκη.

Πρεσβεύουμε μια εξειδικευμένη προσέγγιση σε κάθε επιχείρηση με προϊόντα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Μπορούμε να σταθούμε επάξια δίπλα σας και να σας υποστηρίξουμε σε κάθε σας βήμα.

Γιατί να επιλέξω προϊόντα από την εταιρεία σας;

Φροντίζουμε, ερευνούμε, εξετάζουμε κάθε προϊόν που είναι να τοποθετήσουμε στην γκάμα μας, μελετούμε καθημερινά τις ανάγκες του χώρου μας και αναζητούμε εκλεκτά προϊόντα τα οποία θα μας καλύψουν επάξια την ανάγκη αυτή. Γενικά διαθέτουμε προϊόντα και ετικέτες καταξιωμένων οίκων του εξωτερικού και της Ελλάδας στις καλύτερες δυνατές τιμές. Προσπαθούμε να στηρίζουμε όσο το περισσότερο δυνατόν εταιρίες και προϊόντα από την εγχώρια αγορά, στα οποία τον τελευταίο καιρό γίνεται φοβερά αξιόλογη δουλειά και αναλαμβάνουμε να το υποστηρίξουμε όπως και να το αναδείξουμε μέσα από την παρουσία της εταιρείας μας. Δίπλα σε όλο αυτό πλαισιώνεται μια εξειδικευμένη γκάμα προϊόντων από όλον τον κόσμο με σκοπό να σας παρέχουμε στοχευμένα το καλύτερο δυνατό.

thedistiller black

 

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΗΛΙΚΙΑΣ

Για να εισέλθετε στην ιστοσελίδα πρέπει να είστε άνω των 18 ετών.