0
Καλάθι αγορών
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.


ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ

Γίνε συνεργάτης μας και χάραξε τον δικό σου δρόμο στον κλάδο.

Εγγραφείτε εδώ


About us

 • Η εταιρεία THE DISTILLER δημιουργήθηκε και στελεχώνεται από μια ομάδα νέων ανθρώπων με αγάπη, μεράκι και όραμα για αυτόν τον κλάδο.

  Δραστηριοποιείται στην εμπορία και παραγωγή καφέ, εμπορία ροφημάτων σοκολάτας, εκλεκτών ποτών (spirits), πουρέ φρούτων, σιροπιών, τσάι και άλλων εξειδικευμένων προϊόντων.

  Αντιπροσωπεύει καταξιωμένες εταιρίες καφέ του εξωτερικού, spirits από όλον τον κόσμο, Ελληνικές εταιρίες παραγωγής σοκολάτας, Ιταλικούς οίκους παραγωγής μηχανών καφέ και μύλων, κ.ά.

  Έχοντας εμπειρία και τεχνογνωσία ετών, μπορεί και υποστηρίζει κάθε συνεργάτη σε θέματα after sale, οργάνωση χώρου, εκπαίδευση-ενημέρωση και εξέλιξη προσωπικού, εξέλιξη και αναβάθμιση προϊόντων.

  Διαθέτουμε στις εγκαταστάσεις μας showroom, training center, workshop και service room, με σκοπό την αποτελεσματικότερη υποστήριξη σε κάθε ανάγκη.

   

  Συνοπτικά,

  πρεσβεύουμε μια εξειδικευμένη προσέγγιση σε κάθε επιχείρηση με προϊόντα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

  Σκοπός μας,

  να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και προϊόντα στους συνεργάτες μας, με απώτερο σκοπό να δώσουμε το καλύτερο δυνατό προϊόν μέσα από την δύναμη μιας υγιούς συνεργασίας, στον τελικό καταναλωτή.

thedistiller black

 

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΗΛΙΚΙΑΣ

Για να εισέλθετε στην ιστοσελίδα πρέπει να είστε άνω των 18 ετών.