Αρχική >


Boekenhoutskloof
Το Boekenhoutskloof είναι ένα ιστορικό οινοποιείο που ιδρύθηκε το 1776 και βρίσκεται στην απομακρυσμένη γωνιά της όμορφης κοιλάδας Franschhoek στη Νότια Αφρική. Το όνομα Boekenhoutskloof σημαίνει φαράγγι του Boekenhout, με το Boekenhout να αναφέρεται σε ένα ιθαγενές δέντρο της περιοχής, το Cape Beech, το οποίο εκτιμάται για την ποιότητά του στην κατασκευή επίπλων.
Το 1993, το οινοποιείο αγοράστηκε και ανακαινίστηκε, με την εγκατάσταση νέου προγράμματος φύτευσης αμπελώνων που περιλαμβάνει ποικιλίες όπως Syrah, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Grenache, Semillon και Viognier.
Το 1996, το Boekenhoutskloof παρήγαγε το πρώτο του vintage από έναν αμπελώνα Cabernet Sauvignon που παραμένει σε παραγωγή μέχρι σήμερα.
Το 2002, το οινοποιείο δημιούργησε το The Chocolate Block, ένα δημοφιλές blend που συνδυάζει Syrah, Grenache, Cinsault, Cabernet Sauvignon και Viognier.
Το 2009, το Boekenhoutskloof απέκτησε το αγρόκτημα Porseleinberg στην περιοχή Swartland, με στόχο την εξασφάλιση αξιόπιστης πηγής ποιοτικών σταφυλιών, ιδιαίτερα Syrah.
Το 2012, το Boekenhoutskloof αναγνωρίστηκε ως Οινοποιείο της Χρονιάς από τον οδηγό κρασιών John Platter.

FAVORITES
Discover the best products they offer
- -7%Προσφορά!
Whisky The Arran Malt Port Finish 700ml
Το μόνο μας αποστακτήριο είναι ένα από τα νησιά που κάποτε φιλοξενoύσε πολλές από τις παράνομες αποθήκες στη δυτική ακτή της Σκωτίας. Εκεί αποστάζουμε τον μοναδικό χαρακτήρα του Arran - γνωστού ως μικροσκοπική Σκωτία - σε ένα ασύγκριτο ουίσκι.To Port Finish είναι ένα malt ουίσκι που μετά από τα 8 χρόνια ωρίμανσης σε δρύινα βαρέλια, ολοκληρώνει την ωρίμανση του σε βαρέλια από ποικιλία Port. O master distiller, James Mac Taggart, παρακολούθησε προσεκτικά αυτή τη περίοδο δευτερογενούς ωρίμανσης για να εξασφαλίσει την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στα βαρέλια port και τον εγγενή γλυκό φρουτώδη χαρακτήρα του Αrran malt.Μύτη: Βανίλια, εσπεριδοειδή, αποξηραμένα φρούτα και καρύδια Σώμα: Μπαχαρικά, πικρό πορτοκάλι, κεράσια και σοκολάτα. - -3%Προσφορά!
Σιρόπι Μαύρης Σοκολάτας Black Chocolate Giffard 1000ml
Αγνό σιρόπι ζάχαρης από φυσικά εκχυλίσματα μαύρης σοκολάτας, χωρίς πρόσθετα.Η ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΓΕΥΣΗ ΤΟΥ ΦΡΟΥΤΟΥΓεύση: Αρωματική και γλυκειά μαύρη σοκολάτα.Τα σιρόπια της Giffard δίνουν μια φυσική και φρουτώδη γεύση σε ποτά και cocktail.– Μια μεγάλη γκάμα με πάνω από 60 γεύσεις που πλυμμηρίζουν από γεύση και χρώμα – Με πολλούς κορυφαίας ποιότητας χυμούς φρούτων- από φρούτα που επιλέγονται και συλλέγονται για ακόμα καλύτερη ένταση των αρωμάτων – Φτιάχνονται με 100% καθαρή σακχαρόζη που αραιώνεται σε φιλτραρισμένο νερό – Χωρίς τεχνητά αρώματα και συντηρητικά – Με τεχνικές παραγωγής που σέβονται την παράδοση – Νέες δημιουργίες κάθε χρόνο – Αραίωση 1+8ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ BARTENDER– Μπουκάλια με ενσωματωμένο στόμιο εύκολης ροής – Με μακρύ και ραβδωτό λαιμό μπουκαλιού για ευκολία και σταθερό κράτημα – Με χαραγμένη την υπογραφή του ιδρυτή της εταιρίας (Emile Giffard) σε όλα τα μπουκάλια – Με εντυπωσιακό φάσμα χρωμάτων για την παρουσίαση στους πάγκους των μπαρ – Τα σιρόπια της Giffard παρέχουν στους bartenders τα γνήσια αρώματά τους όλες τις εποχές του χρόνο.Η Giffard γνωρίζει πάνω από 125 χρόνια τον σωστό τρόπο παραγωγής υψηλής ποιότητας σιροπιών. Η εταιρία δημιουργήθηκε το 1885 από τον Emile Giffard, έναν φαρμακοποιό που εφήυρε ένα λικέρ δυόσμου που το ονόμασε Menthe Pastille. Από τότε και τέσσερις γενιές μετά η Giffard εξακολουθεί να έχει σαν στόχο πάντα την εύρεση των καλύτερων και πιο αρωματικών συστατικών για την δημιουργία των προϊόντων της. - -3%Προσφορά!
Σιρόπι Αμαρέτο Amaretto Giffard 1000ml
Η Giffard γνωρίζει πάνω από 125 χρόνια τον σωστό τρόπο παραγωγής υψηλής ποιότητας σιροπιών. Εδώ και τέσσερις γενιές μετά η Giffard έχει σαν στόχο πάντα την εύρεση των καλύτερων και πιο αρωματικών συστατικών για την δημιουργία των προϊόντων της. Αγνό σιρόπι ζάχαρης με απόσταγμα αμαρέτοΓεύση: Αρωματική και γλυκειά γεύση αμαρέτου.Η ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΓΕΥΣΗ ΤΟΥ ΦΡΟΥΤΟΥΤα σιρόπια της Giffard δίνουν μια φυσική και φρουτώδη γεύση σε ποτά και cocktail.– Μια μεγάλη γκάμα με πάνω από 60 γεύσεις που πλυμμηρίζουν από γεύση και χρώμα – Με πολλούς κορυφαίας ποιότητας χυμούς φρούτων- από φρούτα που επιλέγονται και συλλέγονται για ακόμα καλύτερη ένταση των αρωμάτων – Φτιάχνονται με 100% καθαρή σακχαρόζη που αραιώνεται σε φιλτραρισμένο νερό – Χωρίς τεχνητά αρώματα και συντηρητικά – Με τεχνικές παραγωγής που σέβονται την παράδοση – Νέες δημιουργίες κάθε χρόνο – Αραίωση 1+8ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ BARTENDER– Μπουκάλια με ενσωματωμένο στόμιο εύκολης ροής – Με μακρύ και ραβδωτό λαιμό μπουκαλιού για ευκολία και σταθερό κράτημα – Με χαραγμένη την υπογραφή του ιδρυτή της εταιρίας (Emile Giffard) σε όλα τα μπουκάλια – Με εντυπωσιακό φάσμα χρωμάτων για την παρουσίαση στους πάγκους των μπαρ – Τα σιρόπια της Giffard παρέχουν στους bartenders τα γνήσια αρώματά τους όλες τις εποχές του χρόνο.
ALL PRODUCTS
The Chocolate Block 750ml | Boekenhoutskloof
Το The Chocolate Block είναι ένα κόκκινο κρασί από τη Νότια Αφρική, που παράγεται από το οινοποιείο Boekenhoutskloof. Αυτό το κρασί είναι γνωστό για τον πλούσιο χαρακτήρα του και την πολυπλοκότητά του, που προέρχεται από τον συνδυασμό διαφορετικών ποικιλιών σταφυλιών.
Σύνθεση:
Το 2022 vintage του The Chocolate Block αποτελείται από:
Syrah (77%)
Grenache (9%)
Cinsault (8%)
Cabernet Sauvignon (5%)
Viognier (1%)
Γευστικά Χαρακτηριστικά:
Το κρασί παρουσιάζει έντονα αρώματα ώριμων κόκκινων και μαύρων φρούτων, όπως μαύρες σταφίδες και βύσσινα, με νότες μπαχαρικών και σοκολάτας. Στο στόμα, είναι μέτριας προς γεμάτης σώματος, με μαλακές τανίνες και ισχυρή οξύτητα που προσδίδουν φρεσκάδα. Η επίγευση είναι μακρά και επίμονη, με νότες κακάο και μπαχαρικών.
Σερβίρισμα:
Συνιστάται να σερβίρεται στους 16-18°C και να συνοδεύει πιάτα όπως ψητά κρέατα, τυριά ωρίμανσης και πιάτα με έντονες γεύσεις.
Βαθμολογίες:
5 Αστέρια από τον οδηγό Platter’s South African Wine Guide 2024.
93 βαθμοί από τον Tim Atkin MW το 2023.
91 βαθμοί από τον James Suckling τον Οκτώβριο του 2023.
Το The Chocolate Block είναι ένα κρασί που αναδεικνύει την ποιότητα και την πολυπλοκότητα των Νοτιοαφρικάνικων ερυθρών, προσφέροντας μια αξέχαστη γευστική εμπειρία.
The Chocolate Block Magnum 1500ml | Boekenhoutskloof
Το The Chocolate Block είναι ένα κόκκινο κρασί από τη Νότια Αφρική, που παράγεται από το οινοποιείο Boekenhoutskloof. Αυτό το κρασί είναι γνωστό για τον πλούσιο χαρακτήρα του και την πολυπλοκότητά του, που προέρχεται από τον συνδυασμό διαφορετικών ποικιλιών σταφυλιών.
Σύνθεση:
Το 2022 vintage του The Chocolate Block αποτελείται από:
Syrah (77%)
Grenache (9%)
Cinsault (8%)
Cabernet Sauvignon (5%)
Viognier (1%)
Γευστικά Χαρακτηριστικά:
Το κρασί παρουσιάζει έντονα αρώματα ώριμων κόκκινων και μαύρων φρούτων, όπως μαύρες σταφίδες και βύσσινα, με νότες μπαχαρικών και σοκολάτας. Στο στόμα, είναι μέτριας προς γεμάτης σώματος, με μαλακές τανίνες και ισχυρή οξύτητα που προσδίδουν φρεσκάδα. Η επίγευση είναι μακρά και επίμονη, με νότες κακάο και μπαχαρικών.
Σερβίρισμα:
Συνιστάται να σερβίρεται στους 16-18°C και να συνοδεύει πιάτα όπως ψητά κρέατα, τυριά ωρίμανσης και πιάτα με έντονες γεύσεις.
Βαθμολογίες:
5 Αστέρια από τον οδηγό Platter’s South African Wine Guide 2024.
93 βαθμοί από τον Tim Atkin MW το 2023.
91 βαθμοί από τον James Suckling τον Οκτώβριο του 2023.
Το The Chocolate Block είναι ένα κρασί που αναδεικνύει την ποιότητα και την πολυπλοκότητα των Νοτιοαφρικάνικων ερυθρών, προσφέροντας μια αξέχαστη γευστική εμπειρία.