Περιγραφή
Η Cazcabel Tequila Añejo είναι η στιγμή που η υπομονή ανταμείβεται. Ξεκινά με 100 % Blue Weber αγαύες, καλλιεργημένες για επτά χρόνια στις πλαγιές της Jalisco, και συνεχίζει με μια προσεκτική παλαίωση 14 μηνών σε αμερικάνικα δρύινα βαρέλια που κάποτε φιλοξενούσαν Tennessee whiskey.
Το αποτέλεσμα είναι ένα πνεύμα με χρώμα ανοιχτού χαλκού και αρώματα που σε αγκαλιάζουν: μαγειρεμένη αγαύη, βανίλια, toffee και ζεστά μπαχαρικά. Στη γεύση, η γλυκιά απαλότητα της καραμέλας και της κανέλας ισορροπεί με την πικάντικη ζωντάνια της αγαύης και νύξεις κακάο. Το φινάλε είναι μακρύ και θερμό, με μια υποψία καψαλισμένου ξύλου που αφήνει την αίσθηση πως μόλις τελείωσες κάτι σπουδαίο.