Αρχική > Κρασιά > Αφρώδεις Οίνοι > Ημιαφρώδεις Οίνοι

Φίλτρα

Ημιαφρώδεις Οίνοι

filters
Φίλτρα
ΦΙΛΤΡΑ

Τιμή

Κατηγορία Κρασιού

Ξηρότητα

Ποικιλίες

Τύπος Κρασιού

Brand

Χώρα Προέλευσης

Μέγεθος Φιάλης

5 προϊόντα

Ταξινόμηση κατά
 • -7%
  Προσφορά!

  Mateus Rose Original Ημιαφρώδες ροζέ κρασί 187ml

  Το Mateus Rosé Original σε μπουκάλι μερίδα, είναι ένα ροζέ ξηρό ημιαφρώδες κρασί με πολύ ελκυστικό και λαμπερό χρώμα. Στο σύνολό του, είναι ένα φρέσκο και δελεαστικό κρασί με έντονο μπουκέτο και όλη την ευθυμία των νεαρών κρασιών. Στο στόμα, είναι ένα καλά ισορροπημένο και ελκυστικό κρασί με ένα απαλό και ελάχιστα αφρώδες τελείωμα.Ελαφρύ, φρέσκο και ημιαφρώδες. Το ιδανικό κρασί για στιγμές διασκέδασης και ξεκούρασης. Τα απογεύματα με φίλους και την οικογένεια δεν θα είναι ποτέ ξανά ίδια!ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤο Mateus Rosé Original σερβίρεται κρύο μεταξύ 6ºC και 8ºC.
  2,63 
  Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
  Ποσότητα
  - +
  Quick ViewCompare
 • -6%
  Προσφορά!

  Mateus Rose Original Ημιαφρώδες ροζέ κρασί 750ml

  Το Mateus Rosé Original είναι ένα ροζέ ημιαφρώδες κρασί με πολύ ελκυστικό και λαμπερό χρώμα. Στο σύνολό του, είναι ένα φρέσκο και δελεαστικό κρασί με έντονο μπουκέτο και όλη την ευθυμία των νεαρών κρασιών. Στο στόμα, είναι ένα καλά ισορροπημένο και ελκυστικό κρασί με ένα απαλό και ελάχιστα αφρώδες τελείωμα.Ελαφρύ, φρέσκο και ημιαφρώδες. Το ιδανικό κρασί για στιγμές διασκέδασης και ξεκούρασης. Τα απογεύματα με φίλους και την οικογένεια δεν θα είναι ποτέ ξανά ίδια!ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤο Mateus Rosé Original σερβίρεται κρύο μεταξύ 6ºC και 8ºC.
  7,74 
  Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
  Ποσότητα
  - +
  Quick ViewCompare
 • -6%
  Προσφορά!

  Mateus Rose Original Ημιαφρώδες ροζέ κρασί Magnum 1500ml

  Το Mateus Rosé Original Magnum είναι ένα ροζέ ημιαφρώδες κρασί με πολύ ελκυστικό και λαμπερό χρώμα. Στο σύνολό του, είναι ένα φρέσκο και δελεαστικό κρασί με έντονο μπουκέτο και όλη την ευθυμία των νεαρών κρασιών. Στο στόμα, είναι ένα καλά ισορροπημένο και ελκυστικό κρασί με ένα απαλό και ελάχιστα αφρώδες τελείωμα.Ελαφρύ, φρέσκο και ημιαφρώδες. Το ιδανικό κρασί για στιγμές διασκέδασης και ξεκούρασης. Τα απογεύματα με φίλους και την οικογένεια δεν θα είναι ποτέ ξανά ίδια!ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤο Mateus Rosé Original σερβίρεται κρύο μεταξύ 6ºC και 8ºC.
  15,00 
  Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες
  Ποσότητα
  - +
  Quick ViewCompare
 • -11%
  Προσφορά!

  Solitaire Nico Lazaridi Ημιαφρώδης Λευκό ξηρό κρασί 750ml

  Η μοναδικότητά του Solitaire-«Μονόπετρο» αναδεικνύεται τόσο από το όνομά του, όσο και από το εικαστικό της ετικέτας του που παραπέμπει στις ανταύγειες του μονόπετρου δαχτυλιδιού όπως οι ανταύγειες των αρωμάτων που αναδύει.Παράγεται από τις ποικιλίες Ugni Blanc και Μοσχάτο.Το Solitaire είναι κρασί σπινθηροβόλο, λαμπερό και φινετσάτο που χαρίζει προσιτή πολυτέλεια και ευχαρίστηση σε όλους όσους θέλουν να χαίρονται τη ζωή και να μεταμορφώνουν την καθημερινότητα σε γιορτή.Στην ίδια οικογένεια ανήκει και το Solitaire RoséΟργανοληπτικά Χαρακτηριστικά: Ένας φωτεινός λεμονοπράσινος οίνος με ζωηρές φυσαλίδες που αναδεικνύουν τα αρώματα αχλαδιού και βερίκοκου και τις ευχάριστες νύξεις εσπεριδοειδών.Δροσερό και τραγανό στο στόμα με μακρά και εντυπωσιακή επίγευση.Φύλαξη – Παλαίωση: Πίνεται ευχάριστα για τα επόμενα 3 χρόνια από τον τρύγο. 
  13,24 
  Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
  Ποσότητα
  - +
  Quick ViewCompare
 • -11%
  Προσφορά!

  Solitaire Nico Lazaridi Ημιαφρώδης Ροζέ ξηρό κρασί 750ml

  Μοναδικό και απέριττο, το Solitaire είναι το αστραφτερό «μονόπετρο» που δίνει γεύση και λάμψη στις ξεχωριστές στιγμές μας!Ένας ελκυστικός οίνος με ιριδίζων τριανταφυλλί χρώμα και ζωηρές φυσαλίδες που αναδεικνύουν τα αρώματα φράουλας, βύσσινου και φραμπουάζ.Κομψό με δροσερή οξύτητα που ισορροπεί την γλυκύτητα των υπολειμματικών σακχάρων.Στην ίδια οικογένεια ανήκει το Solitaire ΛευκόΟργανοληπτικά Χαρακτηριστικά: Ιριδίζων τριανταφυλλί χρώμα και ζωηρές φυσαλίδες που αναδεικνύουν τα αρώματα φράουλας, βύσσινου και φραμπουάζ. Κομψό με δροσερή οξύτητα που ισορροπεί την γλυκύτητα των υπολειμματικών σακχάρων.Φύλαξη – Παλαίωση: Πίνεται ευχάριστα για τα επόμενα 3 χρόνια από τον τρύγο.
  14,24 
  Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
  Ποσότητα
  - +
  Quick ViewCompare