Αρχική >


Santa Cristina
Το Santa Cristina Cipresseto είναι ένα ροζέ κρασί που παράγεται από την οινοποιία Santa Cristina, η οποία ανήκει στον οίκο Antinori στην περιοχή της Τοσκάνης, στην Ιταλία. Η ιστορία της οινοποιίας Santa Cristina ξεκινά το 1946, όταν ο προγόνος της οικογένειας Antinori, Marchese Niccolò Antinori, αποφάσισε να δημιουργήσει ένα κρασί που να είναι προσιτό σε όλους και να αντιπροσωπεύει την ποιότητα και την παράδοση της Τοσκάνης.
Το Santa Cristina Cipresseto αποτελεί μέρος της σειράς “Cipresseto”, η οποία περιλαμβάνει ροζέ κρασιά που παράγονται από διάφορες ποικιλίες σταφυλιών. Το Cipresseto είναι ένα από τα δημοφιλή ροζέ κρασιά της Santa Cristina, το οποίο παράγεται κυρίως από την ποικιλία Sangiovese, με την προσθήκη και άλλων τοπικών ποικιλιών για να προσδώσει πλούσιο άρωμα και γεύση.
Το Santa Cristina Cipresseto είναι ένα ευχάριστο, δροσερό και φρουτώδες κρασί, ιδανικό για να απολαμβάνετε στις ζεστές καλοκαιρινές ημέρες. Η συνεχής ποιοτική αναβάθμιση και η προσήλωση στην παραδοσιακή τεχνογνωσία κατέστησαν τη Santa Cristina μία από τις πιο εκλεπτυσμένες και αγαπημένες οινοποιίες της περιοχής.

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ
Ανακαλύψτε τα καλύτερα προϊόντα που προσφέρουν
- -21%Προσφορά!
Sanremo Opera 2.0 | 3 Group Black Colour
Κύκλος Καθαρισμού - Διαδικασία για τον αυτόματο καθαρισμό των ομάδων καφέΑυτόματη Διάγνωση - Η συντήρηση μπορεί να προγραμματιστεί ανάλογα με τα λίτρα ή τον αριθμό των καφέ που διανέμονται.Αυτόματο-on / off - Προγραμματιζόμενο χρονοδιακόπτη on-off για κάθε ημέρα / ή καθημερινά χρονοδιαγράμματαΣύστημα CDS - Μέγιστη ακρίβεια και πλήρης έλεγχος των τριών φάσεων εκχύλισης καφέΕύκολη Πρόσβαση - Γρήγορη πρόσβαση στα εσωτερικά μέρη για γρήγορη και εύκολη τεχνική εξυπηρέτησηΣύστημα Εξοικονόμησης Ενέργειας - Μόνωση και έξυπνη διαχείριση ενέργειας εξοικονόμηση έως και 30% της ενέργειαςΑντλίες Με Γρανάζια - Σας επιτρέπει να αλλάξετε την πίεση κατά τη διάρκεια της έγχυσηςΑνεξάρτητη ρύθμιση της θερμοκρασίας του νερού του καφέ για μέγιστη ακρίβεια θερμοκρασίας και συνέπεια της διανομήςΜικτή έγχυσης ζεστό νερό - άμεση ανάμιξη κρύου / ζεστού νερού για καλύτερη ποιότηταΡυθμιζόμενος Ηλεκτρονικός διακόπτης πίεσης ελέγχου ατμού Αισθητήρας με ακρίβεια 0,02 bar που επιτρέπει στην επιλεγμένη πίεση να διατηρείται σταθερή σε όλες τις συνθήκες χρήσης.Steam Boiler Display – Υποδεικνύει την πίεση και τη θερμοκρασία του λέβητα ατμούSystem Display – Ορατότητα όλων των λειτουργιών του μηχανήματος. θερμοκρασίες, πιέσεις και επίπεδα. Cigar Santiago Connecticut Robusto
Χαρακτηριστικά σειράς• Παράγεται από την παγκοσμίου φήμης εταιρία παραγωγής χειροποίητων πούρων, La Aurora.• Μια σειρά που συνδυάζει την εξαιρετική ποιότητα και την οικονομική τιμήΤο χαρμάνι• Wrapper: Ecuador (Connecticut)• Binder: Indonesia• Filler: Dominican RepublicΈνταση – γευστικό προφίλ• Ένταση: Medium to light• Αρώματα: Γήινες νότες, αρώματα κέδρου και υστερόγευση ξηρώνκαρπών12,7 εκ. Μήκος50' Δαχτυλίδι- -8%Προσφορά!
9 Didante Inferno Vermouth 750ml
Το 9 DiDante Inferno Vermouth είναι ένα από την σειρά βερμούτ της 9 DiDante, που αναφέρεται στο "Κομμάτι του Κόλασης" του Δάντη. Αυτό το βερμούτ διακρίνεται για την έντονη και πλούσια γεύση του, που συνδυάζει πικάντικες, αρωματικές νότες με μια έντονη γεύση μπαχαρικών και βοτάνων.Το 9 DiDante Inferno Vermouth προσφέρει μια πλούσια εμπειρία γεύσης, με ένα έντονο και πολύπλοκο προφίλ που κερδίζει τις αισθήσεις. Τα αρωματικά συστατικά του, συμπεριλαμβανομένων μπαχαρικών όπως η κανέλα και το γαρύφαλλο, δίνουν στο βερμούτ μια ζεστή και αναζωογονητική επίγευση. Αυτό το βερμούτ είναι ιδανικό για χρήση σε κοκτέιλ, όπως τα Negroni και Manhattan, αλλά μπορεί επίσης να καταναλωθεί ευχάριστα σκέτο ως απεριτίφ. Η πλούσια γεύση και η έντονη αίσθηση του 9 DiDante Inferno Vermouth το καθιστούν μια εξαιρετική επιλογή για τους λάτρεις. - -6%Προσφορά!
Fee Brothers Cherry bitters 150ml
Το Cherry Bitter είναι ένα από τα φρουτώδη bitter της οικογενείας. Προσθέστε μερικές σταγόνες για μια έντονη γεύση κερασιού. Και όμως τα Bitters αποτελούν βασικό στοιχείο των καλύτερων ποτών. Ο πρώτος οδηγός για bartenders, ο οποίος συμπεριλάμβανε και συνταγές για κοκτέιλ, εκδόθηκε το 1862 – How to Mix Drinks; or, The Bon Vivant’s Companion, by ‘Professor’ Jerry Thomas. Εκτός από τις συνταγές για Punches, Sours, Slings συμπεριλάμβανε και 10 συνταγές για ποτά που αποκαλούσε Cocktails, με βασική διαφοροποίηση από τα υπόλοιπα ποτά, την χρήση Bitters. Τα Fee Brother Bitters αναφέρονται ως το “ράφι μπαχαρικών πίσω από το μπάρ” . Ο σκοπός του Bitter στο ποτό είναι να ισορροπήσει, να ολοκληρώσει και να κάνει πιο περίπλοκη την γεύση. Το στόμα έχει υποδοχείς για ξινό, γλυκό και αλμυρό. Ναι, και για το πικρό. Όσους περισσότερους υποδοχείς γεύσης επηρεάζει ένα ποτό, τόσο περισσότερο ενδιαφέρον γίνεται. Ξέρετε ότι έχετε χρησιμοποιήσει, τα Bitters, σωστά όταν ο άνθρωπος που πίνει το ποτό σας πει “Κάτι γίνεται στο βάθος αυτού του ποτού. Πολύ ενδιαφέρον”. Θεωρείστε το επιτυχία. Τα Fee Brothers Bitters πρέπει να παρουσιάζονται όλα μαζί σαν επιλογή. Φυσικά μία ή δύο γεύσεις δίνουν την δυνατότητα παραλλαγών στον bartender, όμως όλο το γκρούπ μαζί ανάβει την φαντασία. Όλα τα Fee Brother Bitters έχουν ειδικό καπάκι που βοηθάει στην χρήση.