Αρχική >
Φίλτρα

Mezcal Verde

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ
Ανακαλύψτε τα καλύτερα προϊόντα που προσφέρουν
- -3%Προσφορά!
Σιρόπι Καρύδας Coconut Giffard 1000ml
Η Giffard γνωρίζει πάνω από 125 χρόνια τον σωστό τρόπο παραγωγής υψηλής ποιότητας σιροπιών. Η εταιρία δημιουργήθηκε το 1885 από τον Emile Giffard, έναν φαρμακοποιό που εφήυρε ένα λικέρ δυόσμου που το ονόμασε Menthe Pastille. Από τότε και τέσσερις γενιές μετά η Giffard εξακολουθεί να έχει σαν στόχο πάντα την εύρεση των καλύτερων και πιο αρωματικών συστατικών για την δημιουργία των προϊόντων της.Γεύση: Τυπική γεύση καρύδας.Η ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΓΕΥΣΗ ΤΟΥ ΦΡΟΥΤΟΥΤα σιρόπια της Giffard δίνουν μια φυσική και φρουτώδη γεύση σε ποτά και cocktail.– Μια μεγάλη γκάμα με πάνω από 60 γεύσεις που πλυμμηρίζουν από γεύση και χρώμα – Με πολλούς κορυφαίας ποιότητας χυμούς φρούτων- από φρούτα που επιλέγονται και συλλέγονται για ακόμα καλύτερη ένταση των αρωμάτων – Φτιάχνονται με 100% καθαρή σακχαρόζη που αραιώνεται σε φιλτραρισμένο νερό – Χωρίς τεχνητά αρώματα και συντηρητικά – Με τεχνικές παραγωγής που σέβονται την παράδοση – Νέες δημιουργίες κάθε χρόνο – Αραίωση 1+8ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ BARTENDER– Μπουκάλια με ενσωματωμένο στόμιο εύκολης ροής – Με μακρύ και ραβδωτό λαιμό μπουκαλιού για ευκολία και σταθερό κράτημα – Με χαραγμένη την υπογραφή του ιδρυτή της εταιρίας (Emile Giffard) σε όλα τα μπουκάλια – Με εντυπωσιακό φάσμα χρωμάτων για την παρουσίαση στους πάγκους των μπαρ – Τα σιρόπια της Giffard παρέχουν στους bartenders τα γνήσια αρώματά τους όλες τις εποχές του χρόνο. - -9%Προσφορά!
OPIHR Oriental Spiced Gin 700ml
Ανακαλύψτε την εξωτική ένταση των αρχαίων μπαχαρικών,Πιπέρι από Ινδονησία, μαύρο πιπέρι από Ινδία & κορίανδρο από Μαρόκο, κάποια από τα βασικά συστατικά μπαχαρικών που επιλέχτηκαν μεταξύ άλλων μαζί με αρκετά βότανα, έρχονται να ολοκληρώσουν ένα μοναδικό δημιούργημα Spiced Gin!Γεύση: Βοτανικό, έντονα μπαχαρικά, όπως γαρύφαλο, κορίανδρο, μαύρο πιπέρι, κύμινο.
ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
- -7%Προσφορά!
Mezcal Amores Cupreata 700ml
Αρώματα από δέρμα, κακάο και σπόρους κολοκύθας. Ανοίγει στο στόμα με ένα πρώτο άγγιγμα ξηρού τσίλι και εξελίσσεται προς ένα μυστηριώδες άρωμα τσαγιού. Έχει ένα πολύ ευχάριστο τέλος που μας μεταφέρει σε ένα πεδίο μετά από βροχή.Γεύση: Λιπαρή παλέτα που βοηθά να γλιστρήσει το mezcal στον ουρανίσκο, πληθώρα πράσινων λαχανικών και βοτάνων.Μύτη: Παιχνιδιάρικα αρώματα, με ένταση από γλυκά πράσινα βότανα, ψημένη μπανάνα, ελαφρύ καπνό, δέρμα και κακάο.Επίγευση: Μακρύ φινίρισμα με γήινα αρώματα και αρώματα μέντας.Παλαίωση: Ξεκουράζεται στις φυσικές του ζύμες, σε ανοιχτό περιβάλλον και αποστάζεται διπλά σε χλακινους άμβυκες, ένα αρκετά φρέσκο προϊόν. - -7%Προσφορά!
Mezcal amores Espadin Joven 700ml
Mezcal Amores EspadinΜαλακό σώμα με φωτεινούς τόνους πλατίνας, άρωμα εσπεριδοειδών και ελαφρώς καπνιστό, με επίμονες νότες άγριων λουλουδιών και υγρής γης. Μαλακή, ομαλή και ισορροπημένη γεύση, νότες φρέσκιας συγκομιδής Agave, άγγιγμα αμυγδάλων, με υπαινιγμούς φλούδας πορτοκαλιού. Τέλος στο στόμα καθαρό, ανοιχτό, ευχάριστο με λεπτές νότες ροζ πιπεριού.Γεύση: Απαλή, αρκετά ισορροπημένη με γεύσεις φρεσκοκομμένης αγαύης, νότες από αμύγδαλα και φλούδες πορτοκαλιού.Μύτη: Αρώματα από εσπεριδοειδή, ελαφριές νότες καπνού, αρώματα άγριων λουλουδιών που διαρκούν και υγρή γη.Επίγευση: Καθαρό, ανοιχτό φινίρισμα με ευχάριστα απαλές νότες ροζ πιπεριού.Παλαίωση: Οι αγαύες μεγαλώνουν για 7 με 10 χρόνια και ύστερα από χειροκίνητη συγκομιδή, μαγειρεύονται σε πέτρινους κώνους και αποστάζονται διπλά. - -7%Προσφορά!
Mezcal Verde Momento 700ml
Mezcal Verde MomentoΠαράγεται από Espadin αγαύη που έχει συγκεντρωθεί μετά από 7 χρόνια, πράγμα που σημαίνει υψηλή συγκέντρωση ζάχαρης στnν Pina. Μετά την άλεση και το μαγείρεμα με τρία διαφορετικά ξύλα (ocote, encino και pirul), η ζύμωση γίνεται με 100% φυσικό τρόπο σε πευκοβελόνες για 7 έως 30 ημέρες. Το αποτέλεσμα είναι ένα mezcal των 43o με τέλειο γευστικό προφίλ για χρήση σε cocktail.Γεύση: Έντονες νότες καπνού από την μαγειρεμένη αγαύη, με μικρές δόσεις μπαχαρικών.Μύτη: Απαλά και γλυκά αρώματα γιασεμιού με βοτανικές νότες.Επίγευση: Φινίρισμα από νότες γλυκιάς καραμέλας.Παλαίωση: Ζυμώνεται για 1-4 εβδομάδες σε ξύλινα δοχεία και αποστάζεται δύο φορές σε χάλκινες στήλες.