Αρχική >
Φίλτρα


Marjan Simcic
Η φιλοσοφία του Marjan Simcic στηρίζεται στην βαθιά πίστη στα κρασιά του, επειδή πιστεύει στα σταφύλια του. Τα κρασιά του κτήματος προέρχονται από ιδιόκτητους αμπελώνες, οι οποίοι βρίσκονται στην καρδιά του Goriska – Brda. Οι καλλιεργητικές μέθοδοι του κτήματος υποχρεώνουν τα αμπέλια να ανταγωνίζονται μεταξύ τους για νερό και θρεπτικά συστατικά. Με αυτό τον τρόπο, τα σταφύλια αποκτούν δύναμη, η οποία δίνει κομψότητα και ευγένεια στο κρασί. Σε αυτό το ιδιαίτερο μικρόκλιμα, οι ζεστοί μεσογειακοί άνεμοι δίνουν χειραψία με τις Άλπεις και δημιουργούν ένα σπάνιο terroir.
View more
View less

FAVORITES
Discover the best products they offer
- -7%Προσφορά!
Bitter Mastiha Bitteraneo 100ml
Το BITTERÁNEO Mediterranean Mastiha Bitters παράγεται αποκλειστικά από φυσικά μεσογειακά συστατικά.Άριστης ποιότητας 100% φυσικά πικρά εκχυλίσματα σε υψηλή συγκέντρωση, για μεγάλη απόδοση και έντονο άρωμα και γεύση.Κάθε σταγόνα και ένα πολύτιμο δάκρυ της μοναδικής μαστίχας Χίου, με διακριτική επίγευση δροσερού μαστιχόνερου και ξύλου μαστιχόδενδρου.Η αρτεμισία και η γεντιανή ρίζα ισορροπούν την πικρή γεύση και ελάχιστο ελληνικό μέλι δίνει το χρυσό άγγιγμα!Mία καινοτομία από την ποτοποιία ΤΕΝΤΟΥΡΑ Kastro – Γ.Π. ΧΑΧΑΛΗΣ σε συνεργασία με τον εξειδικευμένο bartender Αναστάση Βιζυηνό, που γνωρίζει τα μυστικά των συστατικών του BITTERÁNEO Mediterranean Mastiha Bitters και τα αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο.Γνωστά στο παρελθόν ως θεραπευτικά, φαρμακευτικά προϊόντα, τα bitters σήμερα χρησιμοποιούνται κατ’ εξοχήν για τον αρωματισμό κοκτέιλ. Το BITTERÁNEO Mediterranean Mastiha Bitters είναι προϊόν αξιοποίησης αποτελεσμάτων επιστημονικής έρευνας και παράγεται χειροποίητα, σε μικρές παρτίδες, προκειμένου να διατηρήσει την αυθεντικότητα και τα premium χαρακτηριστικά του.Ιδανικό για τρόφιμα, ποτά, κοκτέιλ!
ALL PRODUCTS
Marjan Simcic Pinot Grigio Classic 750ml
Marjan Simcic | Λευκό Ξηρό ΚρασίΣτο Pinot Grigio classic έχουμε μικρή διάρκεια επαφής των στέμφυλων (48 ώρες skin contact) σε χαμηλή θερμοκρασία και παραμονή σε φίνες οινολάσπες για 6 μήνες , σε ανοξείδωτες δεξαμενές.Αυτή η διαδικασία του προσδίδει ένταση αρωμάτων στη μύτη και στο στόμα, αλλά και πολυπλοκότητα.Η επιλογή των σταφυλλιών γίνεται απο επιλεγμένα αμπελοτεμάχια, ηλικίας 15-35 ετών.Η μύτη είναι εξωστρεφής και έντονη, με αρώματα από μανταρίνι και φλούδα μανταρινιού, λωτό, μάνγκο και πεπόνι σε φόντο άνθεων με διάχυτο ginger.Στο στόμα είναι γεμάτο με στρογγυλή δομή, γεμάτο ενέργεια, πικάντικο και η γευστική ένταση των αρωμάτων υψηλή. Η επίγευση μακρά με mineral χαρακτήρα.