Αρχική > Marjan Simcic

Φίλτρα

Marjan Simcic

Η φιλοσοφία του Marjan Simcic στηρίζεται στην βαθιά πίστη στα κρασιά του, επειδή πιστεύει στα σταφύλια του. Τα κρασιά του κτήματος προέρχονται από ιδιόκτητους αμπελώνες, οι οποίοι βρίσκονται στην καρδιά του Goriska – Brda. Οι καλλιεργητικές μέθοδοι του κτήματος υποχρεώνουν τα αμπέλια να ανταγωνίζονται μεταξύ τους για νερό και θρεπτικά συστατικά. Με αυτό τον τρόπο, τα σταφύλια αποκτούν δύναμη, η οποία δίνει κομψότητα και ευγένεια στο κρασί. Σε αυτό το ιδιαίτερο μικρόκλιμα, οι ζεστοί μεσογειακοί άνεμοι δίνουν χειραψία με τις Άλπεις και δημιουργούν ένα σπάνιο terroir.

Περισσότερα Λιγότερα

ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ

Ανακάλυψε τα καλύτερα προϊόντα που προσφέρουμε

 • Γυάλινη Κανάτα Yama GD-20

  Γυάλινη κανάτα σερβιρίσματος καφέ • Κατασκευασμένη από βοριοπυριτικό γυαλί, ανθεκτικό στις υψηλές θερμοκρασίες • Πλένεται στο πλυντήριο πιάτων • Συνδυάζεται άριστα με το Yama Dripper tgd-4 • Εξαιρετική εκχύλιση καφέ και σερβίρισμα με στιλ • Χωρητικότητα 600ml
  28,00 
  Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
  Ποσότητα
  - +
  Quick ViewCompare
 • Λαβίδα NOVATEX Copper 30cm

  Λαβίδα NOVATEX 'Bar' Copper 30cm
  15,44 
  Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
  Ποσότητα
  - +
  Quick ViewCompare
 • -12%
  Brewista, Rhinoware, Commandate

  Rhino Δοχείο χτυπήματος κλείστρου Μαύρο

  Rhinowares Δοχείο Χτυπήματος Κλείστρου ΜαύροTo Δοχείο Χτυπήματος Κλείστρου της Rhinowares. Διαθέτει τις ιδανικές διαστάσεις για ένα καθαρό και συμμαζεμένο πόστο καφέ.Λεπτομέρειες:Ιδανικό μέγεθος και χωρητικότητα Ασφαλή χρήση στο πλυντήριο πιάτων (εφόσον αφαιρέσετε την λαστιχένια ράβδο) Λαστιχένια βάση για σταθερότητα Ανθεκτική αφαιρούμενη λαστιχένια ράβδο για εύκολο καθαρισμό ή αντικατάστασηΔιαστάσεις: 135*150
  33,83 
  Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
  Ποσότητα
  - +
  Quick ViewCompare
 • -5%
  Προσφορά!

  Κτήμα Βουρβουκέλη Μαυρούδι Ερυθρό Ξηρό Κρασί 750ml

  Κτήμα Βουρβουκέλη Μαυρούδι Ερυθρός Ξηρός ΟίνοςΜαυρούδι ΕρυθρόςTo Μαυρούδι συγκαταλέγεται ανάμεσα στις αρχαιότερες ελληνικές ποικιλίες.Το όνομά του συνδέεται με το χαρακτηριστικό γνώρισμα των σταφυλιών, δηλαδή το σκούρο μαύρο χρώμα των ρωγών.Πρόκειται για μια ξεχωριστή ποικιλία, που κάτω από συνθήκες σωστής οινοποίησης, εμφανίζει πλούσια αρώματα και συνάμα ένα έντονο τανικό χαρακτήρα.Η διαδικασία μικροοξυγόνωσης, που γίνεται κατά την φάση της ωρίμασης σε δρύινα βαρέλια, έχει σαν αποτέλεσμα ένα κρασί με απαλά αρώματα κόκκινων φρούτων και νότες βανίλιας.Πορφυρό χρώμα, με αρώματα όπως κεράσι, φράουλα και αρωματικά βότανα. Ξηρό, με καλή δομή, στόμα, καλή οξύτητα, με πλούσιες ενσωματωμένες τανίνες. Έντονο και καλής διάρκειας τελείωμα.Όψη Μέτριο, φωτεινό, πορφυρό χρώμαΜύτη Μύτη με κυρίαρχα τα αρώματα από κεράσι, βύσσινο, ρόδι και μπαχαρικά.Στόμα Οξύτητα καλή προς μέτρια, μεστές τανίνες που δένουν στο γενικό σύνολο. Φρουτώδες στόμα που εναλλάσσονται κόκκινα φρούτα και αρώματα δρυός.
  18,85 
  Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
  Ποσότητα
  - +
  Quick ViewCompare

ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

 • Marjan Simcic Pinot Grigio Classic 750ml

  Marjan Simcic | Λευκό Ξηρό ΚρασίΣτο Pinot Grigio classic έχουμε μικρή διάρκεια επαφής των στέμφυλων (48 ώρες skin contact) σε χαμηλή θερμοκρασία και παραμονή σε φίνες οινολάσπες για 6 μήνες , σε ανοξείδωτες δεξαμενές.Αυτή η διαδικασία του προσδίδει ένταση αρωμάτων στη μύτη και στο στόμα, αλλά και πολυπλοκότητα.Η επιλογή των σταφυλλιών γίνεται απο επιλεγμένα αμπελοτεμάχια, ηλικίας 15-35 ετών.Η μύτη είναι εξωστρεφής και έντονη, με αρώματα από μανταρίνι και φλούδα μανταρινιού, λωτό, μάνγκο και πεπόνι σε φόντο άνθεων με διάχυτο ginger.Στο στόμα είναι γεμάτο με στρογγυλή δομή, γεμάτο ενέργεια, πικάντικο και η γευστική ένταση των αρωμάτων υψηλή. Η επίγευση μακρά με mineral χαρακτήρα.
  18,89 
  Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
  Ποσότητα
  - +
  Quick ViewCompare