Αρχική > Bruxo Mezcal

Φίλτρα

Bruxo Mezcal

H Mezcal Bruxo δημιουργήθηκε από ένα γκρουπ φίλων με αγάπη και σεβασμό για το Mexico. Μαζί ανακάλυψαν τη μαγεία του mezcal, αλλά πάνω απ’ όλα, τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από αυτό. Για το μυστικισμό που συνδέει τη γη με την παράδοση. Για τη μαγεία του mezcal…Για αυτούς που το φτιάχνουν αλλά και για αυτούς που έχουν το σθένος και τρέφουν σεβασμό στο απόσταγμα όταν το πίνουν.

Η λέξη Bruxo είναι συνώνυμη του σαμάνου, του αρχαίου σοφού της φυλής, του πεφωτισμένου. Το γράμμα «Χ» αναφέρεται στη γνήσια προέλευση και προφορά της λέξης όπως ακριβώς και το  “Oaxaca” και το “México”. Κάθε φιάλη Bruxo διαφέρει από παρτίδα σε παρτίδα γι’ αυτό να είστε σίγουροι ότι κοιτάτε την κάθε φιάλη για λεπτομέρειες.

Περισσότερα Λιγότερα

ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ

Ανακάλυψε τα καλύτερα προϊόντα που προσφέρουμε

 • -30%
  Προσφορά!

  Dalla Corte evo2 2 group Blackboard

  Έκδοση Blackboard: Πρωτοποριακή βαφή που μετατρέπει την επιφάνεια της μηχανής σε μαυροπίνακα όπου μπορείτε να επικοινωνήσετε το δικό σας μήνυμα.• Επαγγελματική μηχανή καφέ espresso • Σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε από τον εφευρέτη της τεχνολογίας των πολλαπλών boiler Paolo Dalla Corte • Γνήσια τεχνολογία πολλαπλών boiler. Διαφορετικό boiler για κάθε γκρουπ παρασκευής καφέ καθώς και ανεξάρτητο boiler ζεστού νερού - ατμού • Τέσσερις προγραμματιζόμενες δόσεις ανά γκρουπ και πλήκτρο χειροκίνητης λειτουργίας • Σύστημα που επιτρέπει την χρήση διαφορετικής θερμοκρασίας σε κάθε γκρουπ, με ηλεκτρονική ρύθμιση της θερμοκρασίας του κάθε γκρουπ και με ακρίβεια στο 1/10 °C, DTCS (Direct Temperature Control System) • Οθόνη στο μπροστινό μέρος της μηχανής για εύκολο και συνεχή έλεγχο των παραμέτρων από τον barista • Πρόσβαση σε σημαντικές παραμετροποιήσεις μέσω κωδικών τριών επιπέδων • Μελετημένος σχεδιασμός του εσωτερικού της μηχανής για εύκολο service • Έλεγχος της θερμοκρασίας με PID που εξασφαλίζει ακόμα μεγαλύτερη θερμική σταθερότητα στο group • Σύστημα απομακρυσμένης σύνδεσης για έλεγχο και ρυθμίσεις της μηχανής (OCS) • Σειριακή θύρα για σύνδεση με τον μύλο dalla corte και εφαρμογή του συστήματος ελέγχου και ρύθμισης του μύλου από την μηχανή (GCS) • 30% εξοικονόμηση ενέργειας σε σύγκριση με τις συμβατικές μηχανές espresso • 2 μανόμετρα για τον έλεγχο της πίεσης στο boiler και στο ακροφύσιο • Όλα τα μέρη της μηχανής που έρχονται σε επαφή με το νερό έχουν κατασκευαστεί χρησιμοποιώντας ένα νέο κράμα μετάλλων που δεν απελευθερώνει βαρέα μέταλλα και είναι απαλλαγμένο από τον μόλυβδο (περιεκτικότητα σε μόλυβδο μόνο 0,2% ενώ μερικά μέρη δεν περιέχουν καθόλου μόλυβδο)Προαιρετικός Εξοπλισμός : Πλήρες σύστημα παρασκεύης αφρογάλατος ρυθμιζόμενο σε κάθε θερμοκρασία (MCS). Τιμή: 335,00 Ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ο νόμιμος ΦΠΑ)
  10.433,36 
  Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
  Ποσότητα
  - +
  Quick ViewCompare
 • Espresso Pellini Supremo Nespresso capsule 10τεμ

  Pellini Luxury Coffee Nespresso capsule | Κάψουλες Nespresso100% Arabica Κουτί 10 τεμαχίων x 5g καφέ
  5,44 
  Παράδοση έως 30 ημέρες
  Ποσότητα
  - +
  Quick ViewCompare
 • -7%
  Προσφορά!

  El Dorado rum 25 Years 700ml

  El Dorado rum dark limited edition 25 Years.

  Tο El Dorado 25 ετών Demerara Rum είναι απίστευτο, πλούσιο, απαλό ρούμι με παχύρρευστη αίσθηση στο στόμα και λεπτές νότες από καραμέλα και φρούτα. Το φινίρισμα αναπτύσσεται αργά και αφήνει την πολυτέλεια να διαρκεί.

  Το 25χρονο ρούμι είναι απίστευτα σπάνιο, στεγάζεται σε ένα γλυπτό γυάλινο μπουκάλι σε στιλ καράφα - υπονοώντας την πολυτελή γεύση του. Είναι ένα μείγμα του μοναδικού ξύλινου Coffey στον κόσμο, του μοναδικού διπλού ξύλινου pot still, 2 τύπων στηλών και έχει παλαιωθεί για 25 χρόνια ακριβώς σε μικρά βαρέλια αμερικανικής βελανιδιάς. Εμφιαλώνεται σε περιορισμένες ποσότητες κάθε χρόνο και διατίθεται μόνο σε συγκεκριμένες τοποθεσίες.
  991,85 
  Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες
  Ποσότητα
  - +
  Quick ViewCompare
 • Γυάλινη κανάτα σερβιρίσματος καφέ Hario V60 360ml

  Γυάλινη κανάτα σερβιρίσματος καφέ Hario V60 01 360ml  
  23,50 
  Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
  Ποσότητα
  - +
  Quick ViewCompare

ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

 • -7%
  Προσφορά!

  Bruxo No1 Espadin Joven Mezcal 700ml

  Η Mezcal Bruxo Νο1 Espadin φτιάχνεται απο 100% από agave espadin (angustifolia) με μέσο όρο ηλικίας 8 ετών.

  Το μαγείρεμα γίνεται σε πέτρινους, κωνικούς φούρνους και το milling στην παραδοσιακή πέτρινη tahona. H ζύμωση γίνεται σε ξύλινες δεξαμενές και η απόσταξη για δύο φορές σε χάλκινο άμβυκα. Ένα εξαιρετικά αρωματικό mezcal, γεμάτο ανθικά αρώματα, νότες εσπεριδοειδών, βανίλιας, καπνού και κόκκινων φρούτων. Υπεύθυνος για την παραγωγή είναι ο Lucio Morales και ο γιο του Juan.

  59,62 
  Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
  Ποσότητα
  - +
  Quick ViewCompare
 • -7%
  Προσφορά!

  Bruxo No2 Pechuga De Maguey Joven Mezcal 700ml

  H BRUXO Νο2 Pechuga de Maguey Joven ανήκει στην κατηγορία των Ensemble που σημαίνει ότι προέρχεται από δύο διαφορετικά ή και περισσότερα είδη αγαύης. Σε αυτή την περίπτωση αποτελείται συνήθως από 80% agave espadin (ποτέ κάτω από 20%) και 20% agave barril (μέχρι και 50%). Ο μέσος όρος ηλικίας για το πρώτο είδος αγαύης ανέρχεται στα 8 έτη, ενώ για την barril στα 10 έτη.

  Η Mezcal Bruxo Νο2 Pechuga de Maguey φτιάχνεται από τον Pablo Vazquez και τον Herminio Coronado.

  Το μαγείρεμα γίνεται σε πέτρινους, κωνικούς φούρνους και το milling στην παραδοσιακή πέτρινη tahona. Hζύμωση γίνεται σε ξύλινες δεξαμενές και η απόσταξη για δύο φορές σε χάλκινο άμβυκα, κατά τη διάρκεια της οποίας όμως τοποθετείται και μια pina η οποία δίνει αυτό το χρυσό χρώμα. Έντονα βοτανικό mezcal (μάραθος, μέντα) που συμπληρώνεται από τις κλασικές νότες καπνού, δίπλα σε γλυκά εσπεριδοειδή και σοκολάτα.
  63,00 
  Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
  Ποσότητα
  - +
  Quick ViewCompare
 • -7%
  Προσφορά!

  Bruxo No3 Barril Joven Mezcal 700ml

  H BRUXO Νο3 Barril Joven προέρχεται από 100% agave barril από το San Martin Lachila. Ο μέσος όρος ηλικίας για το για την barril είναι στα 10 έτη. Αξίζει να πούμε ότι τα φυτά της barril είναι αρκετά ψηλά και πολλοί τα χρησιμοποιούν ως περίφραξη.

  Η Mezcal Bruxo Νο3 Barril φτιάχνεται από τον Felix Santiago. Το μαγείρεμα γίνεται σε πέτρινους, κωνικούς φούρνους και το milling στην παραδοσιακή πέτρινη tahona. H ζύμωση γίνεται σε ξύλινες δεξαμενές και η απόσταξη για δύο φορές σε χάλκινο άμβυκα. Μία κρυστάλλινη mezcal με πολύ έντονο χαρακτήρα ορυκτότητας, δίπλα στα αρώματα του καπνού και των άγουρων εσπεριδοειδών.
  77,67 
  Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
  Ποσότητα
  - +
  Quick ViewCompare
 • -7%
  Προσφορά!

  Bruxo No4 Ensable Joven Mezcal 700ml

  Bruxo No 4 Ensable Joven MezcalH BRUXO Νο4 Emsamble Joven ανήκει στην κατηγορία των Ensemble που σημαίνει ότι προέρχεται από δύο διαφορετικά ή και περισσότερα είδη αγαύης.Σε αυτή την περίπτωση αποτελείται από 60% agave cuishe, 30% agave barril και 10% από agave espadin.Ο μέσος όρος ηλικίας για τα δύο πρώτα είδη αγαύης ανέρχεται στα 9 έτη, ενώ για την espadin στα 7 έτη.
  91,51 
  Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
  Ποσότητα
  - +
  Quick ViewCompare
 • -7%
  Προσφορά!

  Bruxo No5 Tobala Joven Mezcal 700ml

  Η αγαύη στην οποία στηρίζεται το απόσταγμα της Mezcal Bruxo Νο5 Tobala είναι η άγρια tobala από σχεδόν απάτητα βουνά και αυτό την καθιστά την πιο ακριβή της σειράς Bruxo.

  H παρασκευή της γίνεται είτε από τον Candido Reyes είτε από τον Cesareo Rodriguez, δίνοντας ο καθένας το δικό του στυλ και χαρακτήρα στο τελικό απόσταγμα.

  Το μαγείρεμα γίνεται σε πέτρινους, κωνικούς φούρνους και το milling στην παραδοσιακή πέτρινη tahona. H ζύμωση γίνεται σε ξύλινες δεξαμενές και η απόσταξη για δύο φορές σε χάλκινο άμβυκα. Μία κρυστάλλινη mezcal με αρώματα από βούτυρο, ώριμα ροδάκινα και ανανά, δίπλα σε νότες καπνού.

  133,87 
  Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
  Ποσότητα
  - +
  Quick ViewCompare
 • -7%
  Προσφορά!

  Bruxo X Espadin Barril Joven Mezcal 700ml

  H Mezcal Το Bruxo X Mezcal μια εξαιρετική μεζκάλ που θα ενθουσιάσει όλους τους fan της Mezcal καθώς είναιφτιαγμένη από ένα μείγμα 80% αγαύης Espadin mezcal και 20% αγαύης Barril mezcal, η ζύμωση γίνεται σε Sabino ξύλο και περνάει διπλή απόσταξη σε copper pot stills. Ίσως η #1 σε πωλήσεις Mezcal στην Ελλάδα!

  Έχει μια λεπτή γεύση εσπεριδοειδών, νότες λουλουδιών, φιστίκια και jicama. Στον ουρανίσκο αφήνει γεύση από  φλούδες εσπεριδοειδών, φρούτα, χαμομήλι, νότες ορυκτών και ελαφρύ μέλι.

  Η λέξη Bruxo είναι συνώνυμη του σαμάνου, του αρχαίου σοφού της φυλής, του πεφωτισμένου. Το γράμμα «Χ» αναφέρεται στη γνήσια προέλευση και προφορά της λέξης όπως ακριβώς και το  “Oaxaca” και το “México”. Κάθε φιάλη Bruxo διαφέρει από παρτίδα σε παρτίδα γι’ αυτό να είστε σίγουροι ότι κοιτάτε την κάθε φιάλη για λεπτομέρειες.

  Ιδανική για cocktails, όπως Bruxo Mezcal & Tonic, Smokin Mezcal Paloma, M&M (Montenegro & Mezcal) αλλά και Mezcalita. Ταιριάζει με citric and salted φαγητό λόγω της γεύσης του.

  Για την Smokin Mezcal Paloma, σε ένα ψηλό ποτήρι προσθέτουμε: 45ml Bruxo X Mezcal, 15ml fresh lime και 150ml Three Cents Pink Grapefruit Soda. Δεν ξεχνάμε να έχουμε γαρνίρει το ποτήρι μας με ροζ αλάτι Ιμαλαίων και ένα κομμάτι ροζ grapefruit.
  43,57 
  Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
  Ποσότητα
  - +
  Quick ViewCompare