1
Αρχική Blog Whisky single malt & Cigar Pairing
1 Νοέ 2023

Whisky single malt & Cigar Pairing

Το THE DISTILLER σας προτείνει δύο εξαιρετικά Σκωτσέζικα #SINGLE_MALT #Whisky σε pairing μαζί με ένα χειροποίητο πούρο που συγκαταλέγεται στα κορυφαία της Κούβας.

Λίγα λόγια το τι είναι το single malt ουίσκι.

To single malt whisky ξεκινά από την Σκωτία, αλλά πλέον έχει εξαπλωθεί η φιλοσοφία και σε άλλες χώρες, αναφέρεται όταν το συγκεκριμένο απόσταγμα προέρχεται από ένα συγκεκριμένο αποστακτήριο και αφορά την πρώτη ύλη, ως βυνοποιημένο κριθάρι. Στην βυνοποίηση θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν μόνο τα φυσικά ένζυμα του κριθαριού.
Τα συστατικά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην παραγωγή ενός ουίσκι είναι το βυνοποιημένο κριθάρι, το νερό και η μαγιά.
Τέλος για να χαρακτηριστεί ένα απόσταγμα ως whisky, πρέπει κατευθείαν μετά την απόσταξη, να παλαιωθεί σε βαρέλια τουλάχιστον για 3 χρόνια αυστηρά.

Τα ουίσκι που προτείνουμε σε αυτή την δημοσίευση είναι τα εξής

Glenfarclas Speyside single malt 15 years old | Αποκλειστική παλαίωση σε βαρέλια olorosso sherry 📲https://tinyurl.com/4t3rvr9e

Glengoyne Highland single malt 15 years old | Αποκλειστική παλαίωση σε βαρέλια Pedro Ximenez📲https://tinyurl.com/56twdv33

To χειροποίητο #cigar είναι το Trinidad Vigia, είναι ένα πούρο medium-light και προτείνεται εύκολα να συνοδεύσει τα ουίσκι μας, μιας και έχει ήπια και βελούδινα χαρακτηριστικά στο κάπνισμά του.

Μπορείτε να το βρείτε εδώ 📲 https://tinyurl.com/yvn5x3z

ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ Ενημερωθείτε στο e-mail σας για τα προϊόντα μας, τις νέες αφίξεις και τις προσφορές μας.

T h e D i s t i l l e r T h e D i s t i l l e r
X
0
X
    0
    ΚΑΛΑΘΙ
    Your cart is emptyAdd products to Cart