Αρχική > Κρασιά > Λευκά > Moschopolis 6 | 750ml

Φίλτρα

Moschopolis 6 | 750ml

Κωδικός: 10.0210
Διαθεσιμότητα: Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
Ετικέτες: ,

18,10 

Περιγραφή:

Λευκός ελαφρώς παλαιωμένος ξηρός οίνος για 6 μήνες σε δρύινα βαρέλια, από ένα ιδιαίτερο δέσιμο του ασύρτικου με το ξινόμαυρο! | Εσοδεία 2022

Ποσότητα
- +
Compare
*Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%
Κατηγορία Κρασιού:
Ήσυχο, παλαιωμένο
Τύπος Κρασιού:
Λευκός
Ποικιλίες:
Ασύρτικο, Ξινόμαυρο
Ξηρότητα:
Ξηρό
Χώρα Προέλευσης:
Ελλάδα
Μέγεθος Φιάλης:
750ml
Αλκοόλ:
13,5%
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
για αγορές άνω των 99 €
3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
ευέλικτες πληρωμές
1 ΕΤΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗ
με δυνατότητα επέκτασης
ΜΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Περιγραφή

Παλ κίτρινο χρώμα με πράσινες ανταύγειες.

Στη μύτη, υψηλής έντασης αρώματα κίτρου, πεπονιού και αρώματα λεμονανθού. Τα ανθικά αρώματα είναι άμεσα αντιληπτά ακόμη και από ανθρώπους μη εξοικειωμένους με το κρασί. Μέλι και καπνός στο παρασκήνιο εκφράζουν το πολύ διακριτικό βαρέλι. Συνήθως, μετά τον πρώτο ή δεύτερο χρόνο, εμφανίζονται και κάποια βενζοϊκά αρώματα (τύπου παλαιωμένου Riesling) που είναι χαρακτηριστικά της ποικιλίας και πολλοί λάτρεις τέτοιων κρασιών τα επιθυμούν διακαώς.

Στο στόμα είναι γεμάτο, ξηρό και λιπαρό με δροσιστική οξύτητα και πολύ μακριά επίγευση, ενώ το κίτρο ξεχωρίζει στο στόμα.

Η επίγευση αφήνει φρουτένια αίσθηση στο στόμα που διαρκεί.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος1,86 kg
Κατηγορία Κρασιού

Ήσυχο, παλαιωμένο

Τύπος Κρασιού

Λευκός

Ποικιλίες

Ασύρτικο, Ξινόμαυρο

Ξηρότητα

Ξηρό

Χώρα Προέλευσης

Ελλάδα

Μέγεθος Φιάλης

750ml

Αλκοόλ

13,5%

1) Speedex | Αστικά Κέντρα

· Για δέματα μέχρι 3 κιλά, η χρέωση είναι 2,99 ευρώ με ΦΠΑ.

· Για δέματα παραπάνω από 3 κιλά, η επιβάρυνση για κάθε επιπλέον κιλό είναι + 1,80 ευρώ με ΦΠΑ.

· Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 99 ευρώ, όπου το δέμα είναι έως 10κιλά.

· Αν το δέμα ξεπερνάει τα 10 κιλά και 99 ευρώ, υπάρχει επιβάρυνση για κάθε επιπλέον κιλό, + 1,80 ευρώ με ΦΠΑ.

 

2) Speedex | Δυσπρόσιτες – Απομακρυσμένες περιοχές

· Για δυσπρόσιτες περιοχές, η χρέωση ανέρχεται στα 5,50 ευρώ με ΦΠΑ 24%, για δέματα μέχρι 3 κιλά. Για κάθε επιπλέον κιλό, η επιβάρυνση είναι + 2,00 ευρώ με ΦΠΑ.

· Για δέματα μέχρι 10 κιλά καλάθι και σύνολο παραγγελίας άνω των 99 ευρώ, η επιβάρυνση είναι 3,00 ευρώ με ΦΠΑ 24%.

· Για παραγγελίες άνω των 99 ευρώ, όπου το δέμα ξεπερνά τα 10 κιλά, υπάρχει χρέωση για κάθε επιπλέον κιλό +2,50 ευρώ με ΦΠΑ.

 

3) Courier Center | Αστικά Κέντρα

· Για δέματα μέχρι 3 κιλά, η χρέωση είναι 3,50 ευρώ με ΦΠΑ.

· Για δέματα παραπάνω από 3 κιλά, η επιβάρυνση για κάθε επιπλέον κιλό, είναι + 1,50 ευρώ με ΦΠΑ.

· Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 99 ευρώ και για δέματα μέχρι 10 κιλά.

· Εάν το δέμα ξεπερνάει τα 10 κιλά και η παραγγελία είναι άνω των 99 ευρώ, υπάρχει επιβάρυνση για κάθε επιπλέον κιλό, + 1,50 ευρώ με ΦΠΑ.

 

4) Courier Center | Δυσπρόσιτες – Απομακρυσμένες Περιοχές

· Για δέματα μέχρι 3 κιλά, η χρέωση είναι 8,50 ευρώ με ΦΠΑ.

· Για κάθε επιπλέον κιλό, η επιβάρυνση είναι + 2,00 ευρώ με ΦΠΑ.

· Για παραγγελίες άνω των 99 ευρώ και δέμα μέχρι 10 κιλά, υπάρχει επιβάρυνση 4,00 ευρώ με ΦΠΑ 24%.

· Για δέματα άνω των 10 κιλών και παραγγελίες άνω των 99 ευρώ, η επιβάρυνση για κάθε επιπλέον κιλό, είναι + 2,00 ευρώ με ΦΠΑ/ κιλό επιπλέον.

 

5) Courier Center | Παραλαβή από το κατάστημα της courier

Ισχύουν οι χρεώσεις για τα αστικά κέντρα, της courier center.

 

6) Speedex Courier | Παραλαβή από το κατάστημα της courier

Ισχύουν οι χρεώσεις για τα αστικά κέντρα, της speedex courier.

 

Υπολογισμός βάρους στις courier:

Μ x Π x Y / 5000

 

7) Παραλαβή από το κατάστημά μας

Ικονίου 2, Ξάνθη

ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ
Moschopolis Winery

Το οινοποιείο Μοσχόπολις (Moschopolis Winery) είναι ένα σχετικά νέο και αναδυόμενο οινοποιείο στην Ελλάδα, που έχει κερδίσει αναγνώριση για την ποιότητα των κρασιών του. Ακολουθούν μερικές πληροφορίες και περιγραφή του οινοποιείου:Περιγραφή του Οινοποιείου Moschopolis:1. Ιστορία και Τοποθεσία: Το οινοποιείο Moschopolis βρίσκεται στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, στην κεντρική Μακεδονία. Είναι ένα οικογενειακό οινοποιείο που ιδρύθηκε από τον Δρ. Σωτήρη Γ. Γαλιάτσο και την οικογένειά του. Με μακρά ιστορία στην καλλιέργεια αμπέλων και την παραγωγή κρασιού, το οινοποιείο εστιάζει στη δημιουργία κρασιών υψηλής ποιότητας με έμφαση στις τοπικές ποικιλίες και τις παραδοσιακές μεθόδους παραγωγής.2. Φιλοσοφία και Παραγωγή: Η φιλοσοφία του Moschopolis επικεντρώνεται στη βιώσιμη αμπελουργία και τη φυσική οινοποίηση. Οι αμπελώνες καλλιεργούνται χωρίς τη χρήση χημικών λιπασμάτων και φυτοφαρμάκων, προκειμένου να διατηρηθεί η υγεία του εδάφους και η βιοποικιλότητα. Το οινοποιείο χρησιμοποιεί ελάχιστες παρεμβάσεις στη διαδικασία παραγωγής, επιτρέποντας στο κρασί να εκφράσει τον αληθινό χαρακτήρα του αμπελώνα και της χρονιάς.3. Ποικιλίες και Κρασιά: Το Moschopolis Winery παράγει μια σειρά από κρασιά, χρησιμοποιώντας τόσο διεθνείς όσο και γηγενείς ελληνικές ποικιλίες. Κάποιες από τις ποικιλίες που καλλιεργούνται είναι το Ξινόμαυρο, η Μαλαγουζιά, το Ασύρτικο και το Ροδίτης, καθώς και διεθνείς ποικιλίες όπως το Syrah και το Sauvignon Blanc. Τα κρασιά του οινοποιείου χαρακτηρίζονται από καθαρότητα, φρεσκάδα και την ικανότητα να εκφράζουν το terroir της περιοχής.4. Χαρακτηριστικά Κρασιών: Τα κρασιά του Moschopolis συχνά περιγράφονται ως πολύπλοκα, με πλούσια αρώματα και γεύσεις. Οι λευκές ποικιλίες δίνουν κρασιά με έντονα αρωματικά προφίλ και ζωντανή οξύτητα, ενώ οι ερυθρές ποικιλίες προσφέρουν βαθύ χρώμα, πλούσιο σώμα και μακρά επίγευση. Το οινοποιείο δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην παλαίωση των κρασιών, χρησιμοποιώντας δρύινα βαρέλια για να προσθέσει βάθος και πολυπλοκότητα.Σημαντικά Κρασιά του Moschopolis:-Moschopolis 6: Ένα από τα πιο γνωστά κρασιά του οινοποιείου, συχνά βασισμένο σε ένα blend από Ασύρτικο και Ξινόμαυρο, συνδυάζοντας φρεσκάδα και δομή. -Moschopolis 18: Ένα ερυθρό κρασί από Ξινόμαυρο, Syrah και Merlot, γνωστό για την πολυπλοκότητα και την ικανότητά του να παλαιώνει. -Moschopolis 4: Ένα λευκό κρασί από Μαλαγουζιά και Sauvignon Blanc, με έντονα αρωματικά χαρακτηριστικά και ζωντανή οξύτητα.Το οινοποιείο Moschopolis έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια δυναμική παρουσία στην ελληνική και διεθνή οινοποιία, προσφέροντας κρασιά που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και τον χαρακτήρα τους.