Αρχική > Αξεσουάρ > Αξεσουάρ Bar > Rinsers

Φίλτρα

Rinsers

filters
Φίλτρα
ΦΙΛΤΡΑ

Τιμή

Ετικέτες

Brand

Κατηγορία αξεσουάρ

7 προϊόντα

Ταξινόμηση κατά
 • -12%
  Brewista, Rhinoware, Commandate

  Rhino Milk Pitcher Rinser – Spinjet Χωνευτό Σύστημα Ξεπλύματος 300mm

  Rhinowares εντοιχιζόμενο σύστημα ξεπλύματος γαλατιέρας, σκευών παρασκευής ροφημάτων και βάση στραγγίσματος. Ενσωματώνεται στον πάγκο εργασίας. Κατάλληλο για να ξεπλένει γαλατιέρες, σεïκερ, ποτήρια, σφηνάκια.Tο Rhino Coffee Gear RHPR300-S έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει στον πάγκο των καφέ, των εστιατορίων και των juice bars. Ο Rhino έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει στον πάγκο των καφέ, των εστιατορίων, των μπαρ καφέδων και των μπαρ χυμών. Αυτός ο καθαριστήρας δοχείων διαθέτει ένα νέο δίσκο αποστράγγισης σε σχήμα honeycomb και ένα νέο σχεδιασμό Actuator Star, που συμβάλλουν στην αποφυγή της συσσώρευσης υγρών. Περιλαμβάνει επίσης μια βαλβίδα Rhino Spinjet που ψεκάζει και περιστρέφεται ταυτόχρονα για αποτελεσματικό καθαρισμό. Καθισμένος σε μήκος 300mm, το RHPR300-S ταιριάζει άνετα σε πολλά milk pitchers, καθιστώντας το ιδανικό για όλα τα πολυάσχολα περιβάλλοντα εστίασης.
  244,43 
  Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
  Ποσότητα
  - +
  Quick ViewCompare
 • -12%
  Brewista, Rhinoware, Commandate

  Rhino Milk Pitcher Rinser – Spinjet Χωνευτό Σύστημα Ξεπλύματος 600mm

  Rhinowares εντοιχιζόμενο σύστημα ξεπλύματος γαλατιέρας, σκευών παρασκευής ροφημάτων και βάση στραγγίσματος. Ενσωματώνεται στον πάγκο εργασίας. Κατάλληλο για να ξεπλένει γαλατιέρες, σεïκερ, ποτήρια, σφηνάκια.Tο Rhino Coffee Gear RHPR600-S έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει στον πάγκο των καφέ, των εστιατορίων και των juice bars. Ο Rhino έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει στον πάγκο των καφέ, των εστιατορίων, των μπαρ καφέδων και των μπαρ χυμών. Αυτός ο καθαριστήρας δοχείων διαθέτει ένα νέο δίσκο αποστράγγισης σε σχήμα honeycomb και ένα νέο σχεδιασμό Actuator Star, που συμβάλλουν στην αποφυγή της συσσώρευσης υγρών. Περιλαμβάνει επίσης μια βαλβίδα Rhino Spinjet που ψεκάζει και περιστρέφεται ταυτόχρονα για αποτελεσματικό καθαρισμό. Καθισμένος σε μήκος 300mm, το RHPR300-S ταιριάζει άνετα σε πολλά milk pitchers, καθιστώντας το ιδανικό για όλα τα πολυάσχολα περιβάλλοντα εστίασης.
  315,36 
  Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
  Ποσότητα
  - +
  Quick ViewCompare
 • Rinser Belogia RTW – Βάση Στραγγίσματος Ανοξείδωτη

  Ανοξείδωτο εντοιχιζόμενο σύστημα ξεπλύματος γαλατιέρας και σκευών παρασκευής ροφημάτων με βάση στραγγίσματος. Ενσωματώνεται στον πάγκο εργασίας. Κατάλληλο για να ξεπλένει γαλατιέρες, σεïκερ, ποτήρια, σφηνάκια. Ταχύτητα και ευκολία στο ξέπλυμα των σκευών. Ξέπλυμα των σκευών με ψεκασμό νερού με πίεση μέσα στο σκεύος. Σύνδεση με παροχή νερού και αποχέτευση. Αποσπώμενη σχάρα για εύκολο καθάρισμα.Επιφάνεια στον πάγκο μήκος ΜxB 430x230mm.
  102,99 
  Μη διαθέσιμο

  Εξαντλημένο

  ΠληροφορίεςQuick ViewCompare
 • 49,48 
  Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
  Ποσότητα
  - +
  Quick ViewCompare
 • Ανταλλακτικό Pitcher Rinser – Ιταλικός Μηχανισμός

  Ανταλλακτικό Rinser - Ιταλικός Μηχανισμός
  78,12 
  Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
  Ποσότητα
  - +
  Quick ViewCompare
 • Ψεκαστήρας Νερού Rinser Χωνευτός

  Ψεκαστήρας νερού "Rinser" χωνευτός. Κατάλληλος για μπαρ. Πιέζετε και ξεπλένετε τα διάφορα σκεύη. Διαστάσεις (MxΠxY): 17.5x16x13 cm
  68,20 
  Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
  Ποσότητα
  - +
  Quick ViewCompare
 • Ψεκαστήρας Νερού Rinser Χωνευτός Ιταλίας

  Ψεκαστήρας Νερού Rinser Χωνευτός Ιταλίας-Κατάλληλος για μπαρ.-Πιέζετε και ξεπλένετε τα διάφορα σκεύη.-Διαστάσεις (MxΠxY): 17.5x16x13 cm
  122,76 
  Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
  Ποσότητα
  - +
  Quick ViewCompare