0
Καλάθι αγορών
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.


ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ

Γίνε συνεργάτης μας και χάραξε τον δικό σου δρόμο στον κλάδο.

Εγγραφείτε εδώ


Νέο Σεμινάριο Bartending

Νέο Σεμινάριο Bartending

  • To σεμινάριο θα περιλαμβάνει θεωρία, πρακτική και γευσιγνωσία.

     

    Διάρκεια: 30 ώρες

     

    Αναλυτικά η ύλη για τα θεωρητικά αναφέρεται παρακάτω.

     

    Ενότητες

     

     

    1. Bartender

     

     

    1.1 Μία πρώτη εισαγωγή στο επάγγελμα

    1.2 Bartenders & Πωλήσεις

    1.3 Κατηγορίες πελατών

    1.4 Εξυπηρέτηση πελατών

    1.5 Τεχνικές Πώλησης

    1.6 Υπεύθυνη κατανάλωση

     

     

    2. Μπαρ

     

    2.1 Εργαλεία του Bartender/Χρησιμότητα

    2.2 Τύποι ποτηριών

    2.3 Χώρος του Μπαρ

    2.4 Πόστο του Bartender

    2.5 Οργάνωση του Bar (Άνοιγμα/Κλείσιμο πόστου)

    2.6 Παραγγελίες (Οργάνωση και ομαδοποίηση)

    2.6 Ορολογία

    2.7 Στοιχειώδεις κανόνες υγειηνής και ασφάλειας

     

     

    3. Τα προιόντα του μπαρ

     

    3.1 Αλκοόλ(Ορισμός-Ιστορία )

    3.1 Κατηγορίες

    3.2 Ζύμωση

    3.3 Κρασί

    3.4 Μπύρα

    3.5 Απόσταξη

    3.5.1 Ουϊσκι

    3.5.2 Βότκα

    3.5.3 Τζιν

    3.5.4 Τεκίλα

    3.5.5 Ρούμι

    3.5.5 Mπράντι

    3.5.6. Λοιπά αποστάγματα

    3.5.7. Λικέρ

     

     

    4. Cocktails

     

    4.1 Ορισμός και ιστορία

    4.2 Κατηγορίες

    4.3 Τεχνικές

    4.4 Γαρνιτούρες & Παρουσίαση

    4.5 Πάγος

    4.3 Κλασσικά Cocktails

    4.4 Συνταγές

    4.5 Τιμολόγηση

     

     

    5 Το μπαρ ως επιχείρηση

     

    5.1 Πυρήνας Ηθικών Αξιών της επιχείρησης

    5.2 Η ομάδα ως αναπτυξιακός παράγοντας

    5.3 O ρόλος του Meeting

    5.4 Εργασιακές σχέσεις

     

     

Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday
Όνομα(*)
Υποχρεωτικό πεδίο

Email(*)
Υποχρεωτικό πεδίο

Θέμα
Invalid Input

(*)

Υποχρεωτικό πεδίο

Invalid Input

Invalid Input

thedistiller black

 

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΗΛΙΚΙΑΣ

Για να εισέλθετε στην ιστοσελίδα πρέπει να είστε άνω των 18 ετών.